Hae
Arjen suklaasuukkoja

Lucan lelut osana sisustusta – Meillä taaperon asuminen saa näkyä

Kotona ollaan taas juhlapyhien vietosta ja arki on alkanut. Sen kunniaksi teen lopultakin pitkään mielessä olleen postauksen siitä miten ihana on sisustaa leluilla! En ollut tätä asiaa tajunnut ennen kuin raskaana ollessani aloin lelujen maailmaan tutustua. 
Pojan leikkihuoneen sisustus on ollut varmasti talossamme yksi suosikeistani sisustaa. Se oli niin ihana toteuttaa raskauden huuman hormonipöllyssä ja pesän rakennusvietin vallattua mielen. Ensimmäisen nallen ostin pojalle, kun hän oli vielä sisälläni ja se onkin nykyään kunniapaikalla olohuoneen raidallisella sohvalla. Sattumalta löysin leikkihuoneeseen samaa raitakuosia olevan Laura Ashleyn siniraidallisen tapetin tehosteseinäksi ja ne näkyvät yhtä aikaa harmonisesti olohuoneen sohvalla istuessa. Muita suosikkejani ovat Vilac-potkuauto ja ystävältä lahjaksi saatu Lucan nimellä kirjailtu tyyny.
Myönnettävä on, että hiljalleen lelut ovat vallanneet koko meidän talon yläkerran. Näin se kuuluu mielestämme myös olla. Ymmärrän, että kaikki eivät halua leluja ympäri huushollia, mutta me tykätään, kun pojan asuminen ja eläminen näkyy kodikkaina leikkeinä siellä sun täällä. Kaukana ollaan siitä kodin arjesta, kun muutama sormenjälki olohuoneen lasipöydillä oli lähellä katastrofia ja viedä lähes tulkoon yöunet. Nyt meillä vallitsee lelujen tuoma kodikkuus sisustuksessa ja emmekä ole tainneet koskaan ennen tykätä yhtä paljon siitä mille kotimme näyttää.
Ihanaa loppuviikkoa kaikille ja nautitaan tulevasta pitkästä viikonlopusta ?

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *