Hae
Arjen suklaasuukkoja

Lumileikit mummolassa ja sysipimeä automatka

Terveiset mummolasta. Perille eilen päästiin, vaikka muutama viimeinen tunti ajettiin niin pimeässä, että poika oli hämmästyksestä silmät pyöreinä, kun ei nähnyt auton ikkunasta yhtikäs mitään. Luca ei ollut ennen eilistä ollut auton kyydissä pimeällä, ilman, että katuvalot, talojen valot tai muut kaupungin valot valaisisi ajomatkaa. Nyt sitten matkalla mummolaan tämäkin uusi asia tuli reippaasti koettua. 
Mummolan pihalla ensimmäiset asiat mitä poika rekisteröi oli lunta ja vielä enemmän lunta. Tätä ihmeteltiin ikkunasta, mutta tositoimiin päästiin tänään päivän valjettua. Reippaasti pieni aloitti lumileikit, vaikka pulkkamäki ei vielä ollut niin kiva juttu kasvoille pöllyävän lumen takia. Voiton vei mummolan piha, lumikuorman tekeminen ja lastin kippaus. Täytyy myöntää, että myös äitiä lumitouhut ilahdutti ja mies pääsi vihdoinkin hiihtämään kunnon laduille metsään ja järven rantaa kiertäville reiteille.
Me lomaillaan talvisissa maisemissa vielä joitakin päiviä, juhlitaan lumen keskellä vuoden vaihtumista ja kotiin palataan ensi vuoden puolella. 
Ihanaa sunnuntai-iltaa kaikille ?

2 kommenttia

  1. Bea kirjoitti:

    Mekin usein mummolaan ajelllaan keskenään lasten kanssa. Ihmeen hyvin lapset viihtyy autossa juurikin ihan vain ikkunasta ulos katsomalla ja kysymällä ihmetyksen aiheitaan. Nyt viime reissulla jouduttiin melkein soittamaan hinuspalvelu paikalle, mutta onneksi matka jatkui pienellä korjausliikkeellä.

  2. Suvi Maarit kirjoitti:

    Pienten lasten kanssa matkustamisessa on kyllä omat haasteensa. Onneksi pääsitte perille ilman hinauksen apua ?

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *