Hae
Arjen suklaasuukkoja

Joulukuun hurmaava Bette Box – Joulupukki saapui varhain tänä jouluna

Kaupallinen yhteistyö Bette Box. Vihdoinkin se saapui. Siis joulukuun Bette, joka onkin ensimmäinen ihana joululahjani tänä vuonna. Sille se tuntui, kun sain paketin käsiini. Minä jos kuka rakastan ihania ja kauniita yllätyksiä ja olenkin ollut aivan haltioissani Betten konseptista. Tämän kuun Bette on myös minun kautta aikojen ensimmäinen yllätyksiä sisältävä kauneusboksi. Siksi aloin kurkistelemaan laatikon sisältämiä kauneustuotteita innostunein ja uteliain silmin.

Mitä sieltä sitten löytyikään? Tässä Bettessä on tuotteina Eucerin anti-age päivävoide kuivalle iholle matkakokona, Novexpert yövoide kaikille ihotyypeille matkakokona, Anti Pollution Green Matcha shampoo ja hoitoaine näytteet, Glitter By ElinaK hopeinen Glitter kosmeettiseen käyttöön, Maybeauty incredible face mask 3 kappaletta ja Beauty & Planet vegaaninen body butter.

Paljon matkustavana minua ilahduttavat erityisesti laadukkaat matkakoot ja yleisesti Betten tuotteiden monipuolisuus. Ihana kattaus, josta löytyi uusia suosikkeja päivittäiseen kauneudenhoitooni. Eihän ne kylpuhuoneen kaapit voi koskaan olla liian täynnä, kun on kyse kauneudesta ja omasta hyvinvoinnista.

Bette Boxista yrityksenä sen verran, että kyseessä on kotimainen, täysin naisenergialla pyörivä yritys, joka ilahduttaa meitä suomalaisia naisia kuukausittain saapuvalla yllätyksiä sisältävällä Bettellä. Tämän laadukkaan arjen piristyksiä sisältävän yllätyksen voit tilata itsellesi Betten kotisivujen kautta https://www.bettebox.fi

Yllätyksellistä viikon jatkoa kaikille ?

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *