Hae
Arjen suklaasuukkoja

Ainola Kauneusklinikka – Yksilölliset, ylelliset ja tehokkaat laitehoidot Helsingin ydinkeskustassa

Kaupallinen yhteistyö Ainola Kauneusklinikka. Oletko etsinyt laadukkaita ja viimeisintä teknologiaa olevia laitehoitoja kasvoille ja vartalolle Helsingin ytimestä? Nyt voit lopettaa etsinnät, sillä Kluuvin kauppakeskuksessa (4 kerros, Kluuvikatu 7) sijaitseva Ainola kauneusklinikka tarjoaa kaiken tämän yhdistettynä lämpimään ja ammattitaitoiseen asiakaspalveluun jo vuosien kokemuksella. 
Ainola Kauneusklinikka on erikoistunut ikääntyvän ihon hoitoon, johon kuuluu muun muassa ihoanalyysimittaukset, kokonaisvaltainen anti-age-ihonhoitosarja ja yksilöllisesti jokaisen asiakkaan tarpeeseen suunnitellut laitehoidot. Itselläni ei ole varsinaisia ryppyjä, ehkä pikemminkin ensimmäisiä juonteita silmien seudulla, jotka ovat yleisiä ikäiselläni 37-vuotiaalla naisella. Olen kuitenkin sitä mieltä, että ennaltaehkäisevä anti-age-hoito on lähes se kaikista tärkein hoito, minkä voit ihollesi antaa. Anti-age-kasvohoitojen lisäksi Ainola Kauneusklinikka tarjoaa laitehoitoja esimerkiksi vartalon linjojen muokkaukseen. Yksi henkilökohtainen suosikkini tällaisista hoidoista on tehokkuutensa vuoksi VelaShape Plus, joka myös löytyy tarjotuista kauneudenhoidon palveluista. 
Vierailin Ainola Kauneusklinikalla viime lauantaina, jolloin minulla oli tilaisuus tutustua klinikan kauniisiin tiloihin ja tutustua hoitoihin. Heti sisään astuttuani minut ympäröi seesteinen ja kaunis vanhan rakennuksen miljöö, joka on kuin luotu kauneusklinikan tiloiksi. Vastaanotossa minut otettiin ystävällisesti vastaan ja ohjattiin odottamaan pääkosmetologi Heidiä, jonka osaaviin käsiin pääsin hoitoja testaamaan. Lisäksi tapasin klinikan managerin Maarit Hilpelän, joka kertoi minulle toiminnasta ja klinikan omasta Mere -tuotesarjasta, joka on varta vasten kehitetty yhteistyössä floridalaisen kosmetiikkaa tuottavan yrityksen kanssa. Tuotteiden suunnittelussa on käytetty lähtökohtana asiakkaiden toiveita ja palautteita sekä kohderyhmän ikää. 
Erityisen vaikuttunut olen Ainola Kauneusklinikan hienosta kanta-asiakkuus konseptista, joka tarkoittaa, että jokaiselle asiakkaalle räätälöidään yksilöllinen hoitosuunnitelma, joka määritetään ensimmäisellä maksuttomalla konsultaatiokäynnillä. Hoitosuunnitelmaa päivitetään asiakkaan ihon muuttuvien tarpeiden mukaisesti, mutta ihon lähtötilanne määritetään ensitapaamisen aikana. Asiakas saa myös oman nimetyn kosmetologin, jolle hoitoajat pyritään jatkossa järjestämään. Asiakkaaseen tutustutaan tätä kautta aidosti ja hänen on miellyttävä palata aina uudelleen klinikalle. Ainola Kaunesklinikalla on asiakkaille tarjolla koroton rahoitusvaihtoehto, joka mahdollistaa asiakkuuden ja hoidot kaikille. Tämä vaihtoehto pitää sisällään hoitojen lisäksi kauneusklinikan oman Mere -tuotesarjan tuotteet.
Ainola Kauneusklinikan pääkosmetologi Heidi

Heidin kanssa pääsin testaamaan kahta minulle aivan uutta hoitoa, kasvojen kemiallista kuorintaa sekä kasvojen ja kaulan mesoterapia mikroneulausta. Kemiallisessa kuorinnassa käytetään useiden happojen yhdistelmää esimerkiksi mantelihappoa, kanelihappoa ja omenahappoa, joiden avulla iho uudistetaan ja syväkirkastetaan. Happojen tuoksu oli voimakas ja tunsin hoidon edetessä ihollani kihelmöintiä. Heidi tarkkaili koko ajan vieressä ihoni väriä, jotta paras hoitotulos saatiin aikaiseksi. Kuorinnan jälkeen seurasi se jännittävin osuus eli mikroneulaus, jonka kivuliaisuutta etukäteen hieman jännitin. Aluksi Heidi esitteli minulle mikroneuloja sisältävän telan, jolla hoidossa käytettävät aineet vietiin sarjapistoksina syvälle ihoni sisälle, jossa niiden vaikutus on taattu. Rullailun alkaessa kävi selväksi, että mistään varsinaisesta hemmotteluhoidosta ei ole todellakaan kyse, mutta mitäpä sitä nainen ei kauneuden eteen tekisi. Hoito eteni siten, että Heidi rullaili kasvojani kohta kohdalta muutamia kertoja, jonka jälkeen alueelle imeytettiin hoitavat aineet. Pääasiassa aineiden teho perustuu kollageeniin, hyaluronihappoon ja eri vitamiineihin, joiden avulla saadaan muun muassa kohotettua kasvojenpiirteitä ja häivytettyä juonteita. Kun kasvot ja kaula oli käsitelty, niin lopuksi kasvoilleni laitettiin viilentävä ja rauhoittava naamio sekä lopuksi Heidi hieroi kasvoilleni Mere-tuotesarjan hoitavan kasvovoiteen ja silmänympärysvoiteen.
Hoidot olivat vaakuttava kokemus ja välittömästi niiden jälkeen minulla oli ihanan hoidettu olo. Tunsin miten tehoaineet vaikuttivat syvällä ihoni alla ja kasvoni tuntuivat enemmän napakoilta. Ihoni punoitti jonkin verran hoitojen jälkeen, mutta tämä on aivan normaalia ja ihon luvataan rauhoittuvan vuorokauden kuluessa hoidon tekemisestä. Näin tapahtui myös minun kohdallani ja lopulliset hoidon tulokset selviävät viikon kuluessa, jolloin tulos on parhaimmillaan. Jo nyt kuitenkin huomaan hoitojen kiinteyttävän tehon ja ihon tulleen entistä raikkaamman näköiseksi. Mikroneulauksen ei turhaan kehuta olevan se veitsetön vaihtoehto kasvojen kohotukseen.  
Minusta on ihanaa mitä kaikkea meille naisille on nykyään tarjolla kauneudenhoidon maailmassa, koska olemme jokaisen laadukkaan hoidon arvoisia. Tällaiset kasvojen alueen hoidot olivat itselleni kokemuksena ensimmäiset, mutta ei taatusti viimeiset. 
Suosittelen lämpimästi tutustumaan Ainola Kauneusklinikan palveluihin, varaamaan maksuttoman konsultaatiokäynnin ja vierailun sekä ottamaan sen ensimmäisen askeleen anti-age-hoitojen maailmaan. Tämän voit tehdä Ainola Kauneusklinikan kotisivujen kautta: https://www.ainolakauneusklinikka.fi/ 
Ihanaa joulun odotusta kaikille ? 

4 kommenttia

 1. Heidi Maria kirjoitti:

  Ihanat kuvat ja postaus, kiinnostavia hoitoja ?

 2. Suvi Maarit kirjoitti:

  Hoidot oli vakuuttava kokemus ja hoitopaketti toimi hyvin yhdessä ❤

 3. Suvi Maarit kirjoitti:

  Kiitos, suosittelen kokeilemaan, niin tehon huomas itse ?

 4. Anonyymi kirjoitti:

  Upean näköinen kauneushoitola ja hyvä sijainti. Täytyy testata joku kerta ?

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *