Hae
Arjen suklaasuukkoja

Ruohonjuuren ekologiset joululahjavinkit koko perheelle

Kaupallinen yhteistyö Ruohonjuuri. Mitäpä jos antaisit tänä jouluna lahjaksi perheellesi kaunista oloa ja hyvinvointia, josta riittää iloa pitkälle ensi vuoden puolelle? Jos kuulostaa houkuttelevalle idealle, niin kannattaa katsoa nämä Ruohonjuuren luonnonmukaiset ja ekologiset ideat pukin konttiin, joista löytyy jotain jokaiselle perheenjäsenelle, isille, äidille ja lapsille.
Isille voisi pakettiin laittaa latvialaista luonnonkosmetiikkaa, joka on vegaanista ja tehty kestämään säätä kuin säätä, esimerkiksi pakkasta ja tuulta. Tuotesarjan nimi onkin osuvasti Bad Weather ja sen kaikkien tuotteiden sisältämät kasvit on kasvatettu itse luomutilalla. Sarjasta löytyy muun muassa partaöljy, silmänympärysgeeli, kasvoseerumi ja kasvovoide. Esimerkiksi kasvovoiteen ihoa hoitavina ainesosina on käytetty hyaluronihappoa ja kanerva-kukkaisvettä. Tuotteet on tehty mutkattomaan ihonhoitoon ja sopivat hyvin kiireiselle sekä itsestään huolta pitävälle isille.
Lasten joululahjapaketista voisi löytyä tänä jouluna ihanaa Madaran ecobaby sarjan luonnonkosmetiikkaa, joista löytyy tuotteita niin vauvoille, taaperoille kuin pienille lapsillekin. Ne ovat täydellisiä juuri sinun täydellisen lapsesi turvalliseen ihonhoitoon. Tuotesarjasta löytyy suojaava ja ravitseva ihoöljy, mieto shampoo sekä hellävarainen ja ihoa pehmentävä pesuaine.
Perheen äitiä ei tietenkään sovi unohtaa, koska myös äidit ansaitsevat jouluna vain sitä kaikkein parasta. Ruohonjuuren verkkokauppa ja myymälät on täynnä äideille sopivia hemmottelulahjoja, mutta esimerkkinä mainitsen Madaran ihonhoitosetin, jossa on siankärsämöuutetta sisältävä Ocean love -puhdistusvaahto ja Daily defence ultra rich balm -monitoimivoide. Tämän kokoelman tuotteet juhlistavat meriä ja valtameriä. Siksi niiden pakkaukset ovat täysin kierrätettäviä, joiden valmistuksessa on käytetty esimerkiksi merten muovijätteitä.  
Toisena esimerkkinä äidin lahjaksi nostan esille Bybi Beauty sarjan -ihoseerumit, jotka heleyttävät, virkistävät ja kosteuttavat ihoa syvältä asti. Näitä voidaan sekoittaa ihovoiteeseen tai käyttää sellaisenaan kasvojen iholle seerumina. Sarjasta löytyy muun muassa Bakuchiol Booster -retinoliseerumi ja Strawberry Booster -mansikkaseerumi. 
Alla linkit joululahjavinkkeihin ja ihanaa joulun odotusta kaikille 😘      
https://www.ruohonjuuri.fi/search/?q=bad%20weather   
https://www.ruohonjuuri.fi/search/?q=madara
https://www.ruohonjuuri.fi/ocean-love-ihonhoitosetti-160-ml-madara-4752223000089
https://www.ruohonjuuri.fi/search/?q=bybi

2 kommenttia

  1. Anonyymi kirjoitti:

    Olispa ollut arvonta 😂

  2. Suvi Maarit kirjoitti:

    Toivottavasti ensi kerralla, hyvä idea 👍

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *