Hae
Arjen suklaasuukkoja

Risteily Tallinnan joulutorille – Kuplivaa äidille, vaahtokarkkeja pojalle

Alkuviikosta otimme Lucan kanssa ansaitun varaslähdön joulun tunnelmiin, kun lähdimme risteilylle katsomaan Tallinnan kaunista joulua joulutorille. Lunta tai joulupukkia emme sentään nähneet, mutta muuten löysimme aitoa joulun tunnelmaa ja hyvää oloa sekä Tallinnassa että laivalla. Voi sitä pienen pojan riemua, kun iso laiva lähti satamasta ja kippistelimme hytissä äidin ja Lucan joulutorille. Pieni ei tainnut aivan tosin ymmärtää mikä joulutori on, mutta selvästi se olisi jotain hienoa, kun aivan isolla laivalla lähdettiin liikkeelle sitä ihmettä katsomaan.
Risteily taisi olla Lucalle jo kolmas huviristeily. Ensimmäinen tehtiin serkkujen ja tädin kanssa, kun hän oli vasta vauva. Laivan leikkimaahan hän oli silloin vielä liian pieni, mutta ei siinä kauaa mennyt, kun jo seuraavalla kerralla leikit sujui oikein mallikkaasti. On se uskomatonta miten nopeaa lapsen kehitys onkaan vauvavuotena. Itselläni oli ainakin vaikeuksia pysyä perässä ja ymmärtää, että minulla onkin jo aktiivinen taapero.
Nyt risteilimme kahdestaan, koska mieheni joutui olemaan töissä. Muutenkin lähdimme matkalle hieman äkisti, kun sopiva tilaisuus tuli vastaan. Silja Europan de luxe hytti, aamupala ja muut laivan palvelut saa meiltä kiitettävän arvosanan ja suosituksen. Kaikki toimi sujuvasti ja hieman kadoksissa ollut joulumieli löytyi viimeistään Tallinnan vanhan kaupungin mutkaisilta ja vanhaa aikaa huokuvilta kaduilta. 
Nyt keskitymme joulun odotukseen kotona ja taitaa poikaa jo hieman jännittää ikkunoiden takana kurkistelevat punalakkiset tonttupojat ja -tytöt.
Ihanaa joulun odotusta kaikille ?

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *