Hae
Arjen suklaasuukkoja

Miksi käyttäisit juuri korealaista kosmetiikkaa? – Luonnollisuutta, laatua ja oikea hinta samassa paketissa

Kaupallinen yhteistyö Beautyko, edustaja Viivi Kampman. 
Kaikkihan tästä aiheesta puhuvat, siis korealaisesta kosmetiikasta. Miten kosmetiikka on laadukasta hintaansa nähden, sisältäen automaattisesti korkealaatuisia ja luonnollisia ainesosia, mitä jokaisen iho janoaa voidakseen hyvin. Olen ollut utelias asian suhteen, ja siksi lähdin avoimin mielin testaamaan näitä korealaisen kosmetiikan ihonhoidon helmiä, kun tilaisuus tähän tarjoutui.
Aluksi otin selvää tästä paljon kuulemastani korealaisen kosmetiikan 10-vaiheisesta ihonhoidon rutiinista, joka hieman säikäytti nimensä puolesta. Ihmettelin onko tarkoitukseni aloittaa monivaiheinen ja aikaa vievä ihonhoidon rutiini, joka tulisi suorittaa joka ilta. Onneksi asia ei ollut näin, vaan tarkoituksena ei ole tehdä kaikkia vaiheita päivittäin tai edes viikottain. Tärkeimmät rutiinit päivittäin ovat ihonpuhdistus, kasvovesi, kasvo- ja silmänympärysvoide sekä näiden lisäksi 1-2 kertaa viikossa kuorinta ja kangasnaamio. 
Kaikki 10-vaihetta ihonhoidossa ovat seuraavat: öljypohjainen puhdistusaine, vesipohjainen puhdistusaine, kuorinta, kasvovesi, hoitoneste (essence), seerumi, sheet mask eli kangasnaamio, silmänympärysvoide, kosteusvoide/yönaamio ja aurinkovoide. Etenkin kuorinta on sellainen vaihe, joka on tarkoitus tehdä vain 1-2 kertaa viikossa. Rutiinit osoittautuivat niin yksinkertaisiksi ja helpoiksi suorittaa, että jopa kaltaiseni ruuhkavuosia elävä kotiäiti niistä suoriutui, eivätkä ne vieneet aikaa sen enempää kuin normaalit ihonhoidon rutiinini. Voit lukea lisää tästä kuuluisasta ihonhoidon ohjelmasta tämän linkin kautta: 
https://www.beautyko.fi/blogi/korealainen-ihonhoitorutiini-10-vaihetta/.   
Testaamani tuotteet olivat lehtisalaattia ja kurkkua sisältävä kasvovesi, etanaseerumia sisältävä kosteusvoide, hyaluronihappoa sisältävä kosteusvoide, kollageenia ja hyaluronihappoa sisältävä silmänympärysvoide, mustaa sokeria sisältävä vaahtomainen kuorintavoide ja erilaiset kangasnaamiot. 
Ensimmäiseksi yllätyin tuotteiden korkeasta laadusta, kuten kaikki muut käyttäjät. Myönnettävä on, että niiden laatu on huomattavasti paljon korkeampi kuin länsimaisten perustuotteiden. Tuotteet sisältävät selvästi enemmän hoitavia ainesosia kuin joskus aiemmin käyttämäni perustuotteet. Totta siis joka sana mitä korealaisen kosmetiikan laadusta sanotaan. Ihastuin näihin tuotteisiin kovasti, ja toivon, että sama ideologia rantautuisi myös länsimaiseen kosmetiikkaan. Miksi täytyisi maksaa turhasta tai kalliista brändistä, kun luonnollisia ja laadukkaita tuotteita on saatavilla hyvällä hinta-laatusuhteella. 
Korealainen kosmetiikka ei ole puhdasta luonnonkosmetiikkaa, mutta saattaa sisältää jopa 95 % luonnollisia ainesosia. Itse en huomannut eroa luonnonkosmetiikkaan, vaan tuotteiden koostumus ja tuoksu on hyvin luonnollinen ja neutraali. Sopivat loistavasti hieman herkälle iholleni, eikä tuotteista aiheutunut kutinaa tai punoitusta. Eläinten suurena ystävänä minulle on myös tärkeätä, että korealaista kosmetiikkaa ei ole testattu eläimillä missään vaiheessa.
Erityismaininnan tuotteista ansaitsee kasvovesi, sillä ennen tätä en ole juurikaan käyttänyt kasvovesiä, koska ne ovat tuntunet voimakkaalle ja aiheuttaneet jopa ihon oireilua. Lehtisalaattia ja kurkkua sisältävä kasvovesi kuitenkin rauhoitti ja kosteutti ihoani, samalla, kun viimeisteli puhdistuksen. Muita tuotteita, joihin ihastuin erityisesti ovat kollageenia ja hyaluronihappoa sisältävä silmänympärysvoide sekä etanaseerumi, mikä onkin korealaisen kosmetiikan klassikkoja, uudistaen ja korjaten ihoa. Mustaa sokeria sisältävässä kuorintavoiteessa sokeri suli miellyttävästi pois käytön aikana ja jätti ihon todella pehmeäksi ja hengittäväksi. Tämän jälkeen olikin hyvä imeyttää ihoon kangasnaamion tehoaineet ja viimeistellä ihonhoito seerumeilla. Loistava paketti laadukkaaseen ihonhoitoon.
Suosittelen lämpimästi tutustumaan korealaisen kosmetiikan saloihin avuliaan ja ammattitaitoisen Viivin kautta. Häneen saat yhteyden seuraavien tietojen avulla:
IG: korealainenkosmetiikka.viivi
Sähköposti: korealainenkosmetiikka.viivi@gmail.com
Tuotteita voi tilata myös suoraan yrityksen sivuilta https://www.korealainenkosmetiikka.fi, jolloin tilausvaiheessa koodilla viivikampman saa alennusta postikuluista. Mikäli sivusto kysyy salasanaa, niin se on kosmetiikka.
Nautinnollisia ihonhoidon hetkiä kaikille ja ihanaa lauantai-iltaa ?

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *