Hae
Arjen suklaasuukkoja

Talven ihana ihmemaa kuvina ja arjen kuulumisia

Viime päivät olemme täällä Etelä-Suomessa lopultakin saaneet nauttia valkeasta talvesta ja lumipeitteestä maan päällä. Nautitaan nyt, kun tätä ihanuutta vielä on nähtävillä, sillä ilmeisesti tulossa on plussakeli ja vesisadetta, taas kerran. Itse rakastan tällaisia ilmoja, jolloin pakkasta on muutama aste, lunta pari senttiä maassa ja aurinko paistaa sinisellä taivaalla. Täydellinen sää ulkoilla pojan ja koirien kanssa eteläisen Espoon meren rantaa pitkin menevällä rantaraitilla, jonka luonto on erityisen kaunista katseltavaa juuri nyt.

Muuten ulkoilun lisäksi olemme viettäneet aikaa Hop Lopissa, jonne tuli hankittua kuukauden leikkipassi Lucalle. Poika rakastaa trampoliinilla hyppelyä, jonne hän kipittää riemuissaan heti, kun olemme saaneet kengät jaloista. Mukaan pomppimiseen hän haluaa rakkaan pienen Nalle Puhin, jota ilman ei todellakaan lähdetä minnekään. Hop Lopissa viihdytään hyvin molemmat arjen hiljaisena aikana ja tätäkin tekstiä kirjoitan Hop Lopissa Lucan laskiessa liukumäkeä taaperonurkassa.  

Olemme aloittaneet joulun laittamisen kotiin ja pieni joulukuusi on koristeltu olohuoneeseen joulukuun alun merkiksi. Avaamme päivittäin partiolaisten kalenterista luukun yhdessä pojan kanssa ja katsomme mikä kuva luukun takaa ilmestyy. Joulua on ihana tunnelmoida ja varasinkin minulle ja Lucalle miniristeilyn Tallinnaan joulutorille ensi viikon alkuun. Poika pääsee laivan leikkimaahan ja jouluiselle retkelle äidin kanssa. 

Meillä leikkiaika alkaa loppua täällä Hop Lopissa ja alkaa olla Lucan päiväunien aika. Kaunista viikon jatkoa kaikille ?

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *