Hae
Arjen suklaasuukkoja

Ruohonjuuresta hiuksille luonnonvoimalla kiiltoa, tuuheutta ja syväpuhdistusta

Kaupallinen yhteistyö Ruohonjuuri. Viime viikot olen ollut aika jännän äärellä mitä luonnonkosmetiikan maailman tulee. Vaikka olen tutustunut luonnonkosmetiikkaan laajasti, niin hiustuotteet on jäänyt vähemmälle huomiolle. Siksi olin todella innoissani, kun sain kotitestiin Ruohonjuuren Frantsilan ja Organic Shopin laadukkaita ekotuotteita.
Kotimaisen Frantsilan tuotteista olen käyttänyt koivu-turve shampoota ja koivu-turve hoitoainetta sekä näiden lisäksi ajoittain kuurina nokkonen-turve hiuspohjan hoitoöljyä hiuspohjan tehokosteutukseen, joka on muuten valittu Ruohonjuuren parhaaksi hiustuotteeksi. Shampoon koivunmahla ja turpeen mikroravinteet sekä hoitavat että syväpuhdistavat hiuksia. Hoitoaineen tehoaineina on muun muassa useat eteeriset öljyt, koivunmahla, nokkonen ja turve sekä vehnänalkioöljy, jotka yhdessä tekevät hiuksista kiiltävät ja ravitun tuntuiset. 
Täytyy sanoa, että kokemus näistä tuotteista on ollut aika huikea. Pelkästään jo suihkussa tulee ihanan keväinen ja kesäinen tunnelma, kun hiukset saa pestä metsäisen koivun tuoksussa. Pesun jälkeen sama tunnelma jatkuu, koska hiukseni ovat olleet kuin mökin rantasaunan jäljiltä. Niin pehmeät ja syvältä puhtaat hiukset ovat näiden tuotteiden käytön jälkeen, että ei näitä voi kuin suositella lämpimästi.
Frantsilan tuotteiden lisäksi olen 1-2 kertaa viikossa täydentänyt hiusten hoitoa Organic Shopin Argan & Amla- ja Jasmine & Jojoba hiusnaamioilla, jotka korjaavat ja tuuheuttavat hiuksia. Tämä sarja tunnetaan maailmalla edullisen luonnonkosmetiikan sanansaattajana. Hinnasta huolimatta naamioista tuli ylellinen ja erittäin hoitava vaikutelma, joiden ansiosta hiukseni ovat nyt entistä kiiltävämmät ja tuuheammat.   
Jatkan jatkossakin luonnonkosmetiikan käyttöä hiusten hoidossa, koska myös hiukseni ansaitsevat vain parasta, alla linkit testituotteisiin ?  

https://www.ruohonjuuri.fi/search/?q=frantsila&pPgNo=2
https://www.ruohonjuuri.fi/search/?q=hiusnaamio

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *