Hae
Arjen suklaasuukkoja

Sinivalkoinen aamuhetki pojan kanssa – Blogihaaste 2019

Sain tämän sinivalkoinen 2019 -blogihaasteen mummon päivityksiä pitävältä Kirstiltä, jonka tarkoitus on kunnioittaa tulevaa Suomen itsenäisyyspäivää. Kiitos Kirsti haasteesta ja tässäpä tämä nyt on. Hieman pastellinsinisenä, mutta kuitenkin sinivalkoisena. Alunperin haaste on lähtöisin Tiiun Puutarhahetkiä-blogista. 
Jonkun aikaa piti miettiä mihin rakennan postauksen näin marraskuun harmaudessa. Mikäli olisi kesäaika, niin kuvat olisi ollut helppo saada luonnosta, sinisestä taivaasta ja valkoisista kukista, kuten puutarhamme alppi- ja juhannusruusuista, mutta nyt asia ei ratkennut heti. Tämä postaus itse asiassa syntyi puolivahingossa, kun illalla poikaa unille laittaessani tajusin, että päälle on tulossa sinivalkoista pallokuosia, joka sointuu hyvin pojan sinisiin silmiin.
Aamulla heräsin ennen Lucaa ja ehdin juoda aamuteen, ennen kuin poika alkoi ilmoitella heräämisestä. Köllimme ja halittelimme sängyssä kuten aina ennen vaipan vaihtoa, jolloin huomasin, että hetken voisi tallentaa kuviin. Sängystä poistuimme välillä vain keittiön ikkunaan katsomaan valkohäntäpeuraa, joka oli tutulla reitillä menossa kohti meren rantaa. 
Tällaiset aamut on meille tuttuja. Ensin heräilyt ja aamuhalit sängyssä, vaipan vaihto ja sitten vuorossa olohuoneessa olevat junarata ja pikkuautot sekä muut leikit, jonka aikana syödään aamupala. Seuraavaksi sitten aamupesut, päivävaatteiden vaihto ja koirat vielä lenkille ennen kuin lähdetään yhteisiin päivän touhuihin.
Haastan mukaan kaikki, jotka haluavat kunnioittaa lähestyvää itsenäisyyspäivää. Ihanaa perjantaita ja alkavaa viikonloppua ?

4 kommenttia

 1. Tiiu/Puutarhahetki kirjoitti:

  Suloiset kuvat! Ihana, että lähdit haasteeseen mukaan. Hyvää sunnuntai-iltaa ja tunnelmallista marraskuun jatkoa!

 2. Suvi Maarit kirjoitti:

  Kiitos kivasta haasteesta, samoin sinne ihanaa marraskuun jatkoa ja joulun odotusta ❤

 3. Kirsti Kaija kirjoitti:

  Ihanat ja erilaiset kuvat. Kiitos, kun otit antamani ja Tiiun aloittaman hasteen vastaan.
  Mukavaa marraskuun loppua teille!

 4. Suvi Maarit kirjoitti:

  Kiitos ja samoin sinne ?

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *