Hae
Arjen suklaasuukkoja

Romantiikkaa ja laatuaikaa Töölön ravintola Kuussa

Eilen saimme viettää mieheni kanssa romanttista laatuaikaa ravintola Kuussa, joka on vanha ja kotimainen ravintola Helsingin Töölössä (Töölönkatu 27). Ravintola on auennut jo toukokuussa 1966, joten perinteitä riittää usealta vuosikymmeneltä. Ravintolan nimi viitannee aikakauden avaruustoimintaan ja kuulentojen ajankohtaisuuteen.   
Poikamme Luca oli mummolassa serkkujen kanssa iltakylässä, joten me saimme rauhoittua viettämään mieheni kanssa romanttista iltaa kaksin ja ilta tuli todellakin tarpeeseen. Olen aiemminkin puhunut siitä miten tärkeätä pienten lasten vanhemmille on päästä kahdestaan rentoutumaan säännöllisesti ja siitä miten hyvää se tekee parisuhteelle. Eilinen ilta oli taas muistutus asian tärkeydestä ja tällaisten hetkien ansiosta jaksamme olla parempia vanhempia sekä puolisoita toisillemme. Romantiikkaa ei kannata unohtaa, eikä myöskään aliarvioida laatuajan tärkeyttä parisuhteessa.
Ravintola Kuun ilmapiiri oli rennon tyylikäs ja ihanan tunnelmallinen sekä henkilökunta ystävällisen iloista. Meillä oli mieheni kanssa hauskaa, kun saimme vain olla ja nauttia talon omista Helsinki menusta ja Kuu menusta sekä istua iltaa kynttilöiden ympäröimänä. Kuvista löytyy nauttimani herkullinen Helsinki menu, johon kuului muun muassa rukiilla leivitettyä nieriää ja suklaakakkua minttusorbetilla. Aika täydellinen paketti koko ilta oli ja nyt taas jaksetaan arkea pojan kanssa. 
Romanttista sunnuntai-iltaa kaikille ja alkavaa viikkoa ?  

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *