Hae
Arjen suklaasuukkoja

Ruohonjuuri – aitoa luonnonvoimaa äidin iholle

Kaupallinen yhteistyö Ruohonjuuri. Jokaisen äidin ja naisen iho kaipaa hemmottelua ja laadukasta perushoitoa. Olen uskollinen luonnonkosmetiikan käyttäjä ja pintakuivalle iholleni sopii puhdas ja aito luonnonkosmetiikka. Siksi olin todella innoissani, kun sain kotitestiin Ruohonjuuresta Evolve organic beauty luonnonkosmetiikkasarjan tuotteita. Evolven tuotteet valmistetaan Englannissa Hertfordshiren kaupungissa pienissä erissä käsityönä. Tuotteet tehdään luonnollisista kasviöljyistä ja superfoodeista. Kaikki Evolven tuotteet ovat vegaanisia, eikä niitä ole testattu eläimillä.
Olen käyttänyt sarjan hyaluronihapposeerumeita kasvoille ja silmänympärysiholle nyt muutamien viikkojen ajan ja ihoni kunto on parantunut huomattavasti. Aluksi olin hieman epäileväinen näiden seerumeiden vaikutusta kohtaan, mutta jo viikon käytön jälkeen aloin huomaamaan tuloksia. Ensimmäisen käyttökerran jälkeen tunsin jo kiinteyttävän vaikutuksen iholla ja ihoni muuttui heleämmäksi. Tätä tulosta oli tukemassa sarjasta miracle mask, joka on kuoriva hedelmähapponaamio. Naamio levitetään puhtaalle iholle, annetaan vaikuttaa viisi minuuttia ja pestään pois. Naamiolla on muun muassa ihon ikääntymisen merkkejä estävä vaikutus ja sen tehoaineena on perulainen maca. Tuotteet toimivat loistavasti yhdessä ja niiden vaikutus ei tunnu heikolta näin kuivana syyskautena, jolloin ainakin minun ihoni tarvitsee todellisia apukeinoja. 
Toisena sarjana olen testannut You & Oil liettualaista Ecocert-sertifioitua luonnonkosmetiikkasarjaa, jonka tehokkaat Beauty shot tuotteet täydentävät ihonhoidon rutiineja. Öljyjä laitetaan tippa ihovoiteeseen tai sellaisenaan iholle. Sarjasta löytyy shotit ihon ikääntymisen merkkejä vastaan, stressaantuneen ihon hoitoon ja ihon tehokosteutukseen. Tuotteet toimivat hyvin joko vähintään 14 vuorokauden kuurina tai yhtäjaksoisessa käytössä, jolloin shotteja voi vaihdella oman ihon tarpeen mukaisesti.
Mikäli kiinnostuit tuotteista ja haluat kokeilla näitä sekä havaita niiden ihoa uudistavan vaikutuksen, niin tuotteet löytyvät Ruohonjuuren liikkeiden lisäksi Ruohonjuuren verkkokaupasta:
https://www.ruohonjuuri.fi/tuotemerkit/evolve_organic_beauty 
https://www.ruohonjuuri.fi/search/?q=you%20%26%20oil

ihanaa perjantaita ja alkavaa viikonloppua kaikille. Nautitaan ensilumesta ja juhlitaan sunnuntaina arjen todellisia sankareita eli isiä ?

4 kommenttia

 1. Anna Ferrante kirjoitti:

  Seerumit on usein tosi hyviä ihonhoidossa, oon todennut saman, vaikka en juuri näitä mainitsemiasi olekaan kokeillut. Ne on sopivan keveitä koostumukseltaan, mutta kuitenkin superhoitavia.

  Anna / Mustikkapasta

 2. Suvi Maarit kirjoitti:

  Näin on, käyvät myös sellaisenaan ihon kosteutukseen, eikä kosteusvoidetta seerumin päälle välttämättä tarvitse joka kerta laittaa

 3. Hirvonen kirjoitti:

  Olen ollut kasviöljyjen käyttäjä jo pitkään ja luotan niiden tervelliseen vaikutukseen. Olen halunnut tuoda ne jo pitkään myös ihonhoitoon, joten nämä vinkit tulevat käyttöön. Hauskan kokoisia nuo purkit.

 4. Suvi Maarit kirjoitti:

  Näissä on todellista luonnonvoimaa, ihania tuotteita ❤

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *