Hae
Arjen suklaasuukkoja

Uusi viikko, uusi alku ja pojan 2-vuotis juhlat

Aiemmin inhosin maanantaita. Etenkin inhosin maanantai aamuja, kun piti vastentahtoisesti kömpiä lämpimän peiton alta kesken unien ja aloittaa taas kerran viikon aherrus loputtomassa oravanpyörässä. Tämä johtui suurelta osin puuduttavasta rutiininomaisesta työstä, jota valmistumisen jälkeen ajauduin puolivahingossa tekemään. Huomasin pian, että yksin tehtävä liukuhihnatyö ei sovi luonteelleni ja nautin enemmän töistä, joissa saa olla vuorovaikutuksessa työkavereiden ja muutenkin ihmisten kanssa sekä ideoida ja suunnitella osana tiimiä.

Työkuvioiden vaihduttua ja perheen tulon myötä olen alkanut ilokseni näkemään uuden viikon ennemminkin uutena alkuna ja mahdollisuuksien avoimena kenttänä, kuin pelkkänä rutiinien suorittamisen pakkopullana. Eihän sitä koskaan tiedä mitä hauskaa voi kohta tapahtua, kun vain jaksaa pitää silmät ja korvat auki uusille mahdollisuuksille. Kun kaikki on auki ja epävarmaa, niin silloin kaikki on mahdollista. Näinhän sitä sanotaan ja tämän todellakin allekirjoitan sekä olen huomannut todeksi.

Tänään oli erityisen kiva herätä maanantaihin ja uuteen viikkoon, kun sai muistella eilisiä Lucan synttärijuhlia perheen kesken. Koska Luca vierastaa vieläkin voimakkaasti, niin päätimme pitää juhlat vain perhepiirissä. Poika nautti paljon tuttujen serkkujen kanssa leikeistä ja kakku maistui. Luca osasi jo kertoa kakun leiponeelle kummitädille, että hyvää on. Kakku oli saanut sokerimassasta koristeeksi itsensä Nalle Puhin, joka on Lucan pehmoleluista se kaikista rakkain. Nalle Puh tuli muutenkin esille synttäreiden teemassa ja oli löytänyt tiensä myös onnittelukortteihin.
Samalla kun juhlimme Lucaa, niin onnittelin myös itseäni siitä miten hieno poika meillä on. Olen onnellinen siitä miten hyvin kaikki on mennyt, ei oikeastaan paremmin olisi voinut mennä. Meillä on maailman suloisin pieni poika. Oli siis todellakin syytä juhlaan ja hieman muistella mennyttä kahta vuotta sekä myös tuntea hieman haikeutta siitä miten nopeasti aika on kulunut. Nykyhetkestä tulee todellakin nauttia ja tallentaa kaikki hetket muistoiksi, joita voi vaalia vielä vuosienkin päästä. 
Ihanaa maanantaita ja mahdollisuuksien viikkoa kaikille ?

2 kommenttia

  1. Kirsti Kaija kirjoitti:

    Onnea 2-vuotiaalle ja koko perheelle!
    Kiva kuulla, että suhtautumisesi uuteen viikkoon on nykyisin sellainen kuin on.
    Tulkoon tästäkin viikosta mahtava!

  2. Suvi Maarit kirjoitti:

    Kiitos Kirsti, mahtavaa viikkoa sinne myös ?

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *