Hae
Arjen suklaasuukkoja

Oslo Skin Lab The Solution kollageenijauhe – sisäinen kauneuden lähde

Kaupallinen yhteistyö Oslo Skin Lab. The Solution Anti-Wrinkle kollageenijauhe kuuluu nykyään osaksi päivittäistä kauneudenhoitoani. Tuote on korkealaatuinen, neutraalin makuinen sekä helppo sekoittaa mihin tahansa ruokaan tai juomaan. Arvostan tuotteessa myös sitä, että se on täysin lisäaineeton, eikä sisällä lainkaan rasvaa tai hiilihydraatteja. 
Pienen lapsen äitinä minulle on tärkeätä, että kauneudenhoito on tehty luonnolliseksi ja helpoksi. Iän ja äitiyden myötä omat arvoni on muuttuneet entistä pehmeämpään suuntaan. Haluan, että kauneudenhoito ei vie päivittäin liikaa aikaa lapseltani ja perheeltäni. The Solution kollageenijauhe on helppo ja nopea nauttia aamu- tai iltapalan yhteydessä. Itse teen sen siten, että lisään kollageenijauheen veteen yhdessä inkiväärin, hedelmien tai yrttien kanssa.    
The Solution kollageenijauhe lisää ihon kimmoisuutta, tasoittaa juonteita ja ryppyjä sekä ennaltaehkäisee niiden syntyä. Lisäksi tuote auttaa vähentämään selluliittia ja sen muodostumista. Sitä kiusallista ihon pinnan alla olevaa ongelmaa, josta lähes jokainen nainen kärsii jossakin vaiheessa elämänsä aikana. 
Kollageenijauhetta käyttäessäni aloin huomaamaan tuloksia jo muutaman viikon käytön jälkeen. Oli ihanaa miten ihoni muuttui pehmeämmäksi ja sileämmäksi koko vartalossa. Kasvojen alueella huomasin miten pienet ensimmäiset ihon ikääntymisen merkit silmien seudulla alkoivat tasoittua. Ikääntyminen ei minua haittaa, mutta on miellyttävä tietää, että ihoni saa sisältäpäin tarvitsemaansa luonnollista voimaa, jonka avulla ihoni ikääntyy kauniisti. 
The Solution kollageenijauhe on sisäinen kauneuden lähde, joka on jäänyt pysyvästi kauneudenhoidon tuotteisiini. Mikäli haluat tutustua tuotteeseen tarkemmin ja hyödyntää jäsenelle annettavan tutustumistarjouksen ensimmäisestä tilauksesta, niin teet sen täältä https://www.osloskinlab.fi/the-solution/
Kaunista ja aurinkoista viikon jatkoa kaikille ?

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *