Hae
Arjen suklaasuukkoja

TwistBe laatukosmetiikka – I love me messujen vinkit äidille, isille ja taaperolle

Kaupallinen yhteistyö TwistBe kosmetiikka. Minulla oli ilo I love me hyvinvointimessuilla vierailla TwistBe luomukosmetiikan osastolla, jossa sain opastusta ihonhoidossa. TwistBe on Helsingin keskustassa sijaitseva kokonaisvaltaiseen ihonhoitoon erikoistunut liike, joka on kolmen äidin (Kati, Susanna ja Veera) perustama. TwistBe kosmetiikalla on myymälän lisäksi kattava verkkokauppa https://twistbe.fi/Koko+valikoima?_tr=10303, josta voit tilata itsellesi, joululahjaksi tai vaikka isänpäivälahjaksi ihoa hemmottelevia laadukkaita tuotteita sopivaan hintaan.

TwistBe kosmetiikan perustaja Kati antoi minulle ammattilaisen neuvoja siitä, miten voisin parantaa nykyisiä ihonhoidon rutiinejani. Ihoni on tyypiltään herkkä ja pintakuivuuteen taipuva. Olen jo vuosikaudet puhdistanut kasvojeni ihon iltaisin suihkussa puhdistusgeelillä, joka on saattanut pahentaa ihon pintakuivuutta. Nyt ihonpuhdistus rutiinini menivät kerralla uusiksi ja sain käyttööni aivan ihanan Flow kosmetiikan balm to milk kasvojen puhdistusvoiteen, joka yhdistää öljy- ja maitopuhdistuksen parhaat puolet. Tuote on syväpuhdistava, kirkastava ja kosteuttava. Aivan täydellinen tulevaa talvea ajatellen ja ihon puhdistaminen onnistuu kätevästi edelleen suihkun yhteydessä. Ennen suihkua levitän voiteen kuivalle kasvojen iholle ja suihkussa sitten pesen voiteen pois iholta.

Lisäksi testiin tuli puhdistuksen viimeistelyyn sekaiholle sopiva vihreä savi konjac-sieni, joka on laadukasta ranskalaista vihreää savea sisältävä puhdistustuote. Lisään siihen vain veden ja käytössäni on luonnon oma puhdistustuote, joka tasoittaa ihon sävyä, puhdistaa ihohuokosia ja elvyttää ihoa. Käytön jälkeen sieni puristetaan kuivaksi ja jätetään kuivumaan seuraavaa käyttökertaa varten.

Tällaisella paketilla olen alkanut kasvojeni ihon puhdistamaan iltaisin ja erittäin toimivalle sekä hellävaraisille tuotteet tuntuvat.

Tuotteet löytyvät verkkokaupasta:  https://twistbe.fi/Flow+Cosmetics+Balm+to+Milk+kasvojen+puhdistusvoide%2C+120ml?_tu=38231
https://twistbe.fi/The+Konjac+Sponge+Company+vihreä+savi+konjac+-sieni?_tu=38594

Poikani Luca, joka on kohta 2 vuotta vanha, sai messuilta herkälle iholleen kokeiltavaksi Fiinin naturally kaura-hunajavoiteen. Voide on vedetön ja muistuttaa koostumukseltaan balsamia. Tuote hellii ja syväkosteuttaa herkkää lapsen ihoa. Sopii hyvin käytettäväksi esimerkiksi kasvojen iholla huulien ympärillä olevan punoituksen poistamiseen tai jalkataipeiden ympärillä olevien kuivien kohtien täsmähoitoon. Tällainen kauraöljyä sisältävä täysin kotimainen luomutuote on todella tervetullut lisä pojan ihonhoidon tuotteisiin. Ihanaa, miten myös pienet lapset on huomioitu tuotevalmistuksessa ja myös heidän herkälle iholle löytyy laadukkaita luonnollisia ainesosia sisältäviä kosmetiikkatuotteita.

Kaura-hunajavoide löytyy verkkokaupasta:
https://twistbe.fi/Fiini+Naturally+Kaura-hunajavoide%2C+45ml?_tu=39024

Isänpäivän lähestyessä miehenikin sai tuliaisia TwistBe kosmetiikan osastolta ja terveisiä ihonhoitoon liittyen. Mieheni on hyvin perinteinen suomalainen mies siinä mielessä, että ihon puhdistus (jos sitä nyt puhdistamiseksi edes voi sanoa) tapahtuu suihkussa pelkällä vedellä, jonka jälkeen iho kuivataan ja valmista on. Mitään voiteita tai öljyjä hän ei ole oppinut käyttämään, mutta nyt hänen kylpyhuoneen kaappiinsa ilmestyi kaksi uutta tuotetta. Olivia Kleinin valikoimasta hydra spray toner kasvoille sumutettava hoitoneste, joka kosteuttaa ja tasapainottaa sekaihoa sekä Apeiron hoitoöljy, jojoba teepuuöljy. Hoitoöljyä hierotaan hieman joko koko kasvoille tai ongelmakohdille hoitonesteen suihkuttamisen jälkeen. Tuote sekä kosteuttaa että tehoaa ihon epäpuhtauksiin.

Tuotteet löytyvät verkkokaupasta:
https://twistbe.fi/Apeiron+hoitoöljy%2C+jojoba+teepuu%2C+50ml?_tu=37134
https://twistbe.fi/Olivia+Klein+Hydra+Spray+Toner+hoitoneste%2C+150ml?_tu=38494

Kiitos TwistBe kosmetiikalle toimivista ohjeista ihonhoidossa sekä ihanista ja laadukkaista luomukosmetiikan tuotteista ?

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *