Hae
Arjen suklaasuukkoja

Ruohonjuuri – hellää hoitoa sinun ja lapsesi iholle

Kaupallinen yhteistyö Ruohonjuuri. I love me hyvinvointimessuilla oli todella inspiroivaa käydä eko- ja luomutuotteita edustavan Ruohonjuuren ihanalla osastolla, josta löytyy superfoodit, luonnonkosmetiikkaa, ekopesuaineita ja ravintolisiä. Sieltä löysin laadukkaita tuotesarjoja, joista löytyy tuotteita sekä äidin että pienen lapsen iholle. Lapsiperheille, kuten meille, nämä tuotteet ovat siis aivan täydellisiä.

Luonnonkosmetiikka Weledan ihonhoitotuotteet sisältävät ainoastaan luonnon omia ainesosia yli 90 vuoden kokemuksella. Weledan tuotteet pohjautuvat puhtaisiin kasviöljyihin, jotka sisältävät iholle elintärkeitä vitamiineja, antioksidantteja ja rasvahappoja. Tuotteissa käytetyt kasvit ovat peräisin luomu- ja biodynaamisilta viljelmiltä ja niiden tuotannossa on huomioitu aina ympäristöasiat. Itselleni eläinten ystävänä on myös tärkeätä, että niiden tuotannossa ei ole käytetty missään vaiheessa eläinkokeita.

Kotitestiin minulle löytyi Weledan manteli kasvovoide ja manteli-kasvoemulsio, jotka ovat ravitsevia ja tasapainottavia hoitovoiteita herkälle iholle. Atooppisuuteen taipuvaiselle iholleni nämä tuntuvat sopivan ja tuoksu on luonnollisen miellyttävä. Lisäksi sarjasta löytyi villiruusu suihkuvoide siemen- ja seesamöljyllä hemmottelevia suihkuhetkiä varten ja tyrniä sisältävä virkistävä vartalovoide ihon tehokosteutukseen, jota ihoni kaipaa etenkin talvella.

Pojan herkälle iholle tuli testattavaksi Weledan baby oil ja body lotion, jotka hellyytensä puolesta sopivat lapsen iholle käytettäväksi jo vauvasta asti. Muutaman käyttökerran kokemus on, että Lucan iho tuntuu pehmeälle ja punoittavat sekä kuivat kohdat taipeiden seudulla on hävinnyt.

Weledan tuotteet löytyvät verkkokaupasta:
https://www.ruohonjuuri.fi/tuotemerkit/weleda

Toinen erinomainen koko perheen tarpeet huomioiva ekosarja on kanadalainen Attitude, josta löytyy kodin pesu- ja puhdistusaineita. Sarjassa lapsiperheille erityisesti sopivia tuotteita on pyykinpesunesteet ja huuhteluaineet, joista löytyy myös tuoksuttomia vaihtoehtoja. Vinkkinä vielä, että sarjasta löytyy kasvipohjaiset ja tuoksuttomat baby kosteuspyyhkeet pienen lapsen ihon turvalliseen puhdistamiseen.

Attitude tuotteet löytyvät verkkokaupasta:
https://www.ruohonjuuri.fi/tuotemerkit/attitude

Molemmat tuotesarjat on laadukkaita luonnontuotteita, jotka hellivät koko perheen ihoa ?

Ps: Mikäli et ehdi messuille, niin voit tutustua Ruohonjuuren laadukkaisiin luonnontuotteisiin Ruohonjuuren liikkeissä ja Ruohonjuuren kattavassa verkkokaupassa https://www.ruohonjuuri.fi/ekotietoa/verkkokauppa/

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *