Hae
Arjen suklaasuukkoja

Syysflunssa ja inkiväärin ihmeelliset terveysvaikutukset

Viikon ihanin juttu on ollut syysflunssan parantuminen. Tiedätte varmasti kaikki sen tunteen, kun useiden päivien sairastelun jälkeen olo alkaa olla normaali ja voimat taas kunnossa. Ihana tunne, kun taas jaksaa touhuta ja on energiaa sekä tuntee itsensä entiseksi. Ehkä tänään ei vielä kannata harrastaa liikuntaa, vaan annan elimistön vielä levätä ja toipua ennen fyysistä rasitusta. Flunssa tuli selätettyä juuri sopivasti ennen huomisia I love me hyvinvointimessuja, joten messukunnossa ollaan ja valmiita bongaamaan ne ihanimmat uutuudet terveyden edistämisessä ja luonnonmukaiset keinot kauneuden hoidossa sekä katsastamaan muodin uutuudet.  
Olen parannellut itseäni inkiväärin ihmeellisellä voimalla. Vannon inkiväärin terveysvaikutusten nimeen ja keittiön kaapistani löytyy kaikki mahdolliset teen sekoitukset, joissa on inkivääriä mukana. Onhan inkiväärin terveysvaikutukset tiedetty jo pitkään ja sitä on viljelty useiden tuhansien vuosien ajan Intiassa ja Kiinassa. 
Inkiväärillä voi parantaa omaa terveyttä usealla eri tavalla. Sen tiedetään muun muassa vähentävän tulehdusten ja infektioiden määrää, auttavan pahoinvoinnista kärsiviä ja tukevan vastustuskyvyn luonnollista toimintaa. Lisäksi on löydetty viitteitä siitä, että inkivääri auttaa verenpaineen laskemisessa ja helpottaa polven nivelrikosta johtuvaa kipua sekä auttaa palautumaan rankasta treenistä.
Minulle inkivääri on aivan ehdoton apu levon lisäksi flunssan hoidossa. En ole huomannut juurikaan apteekin strepsils tablettien tai vastaavien helpottavan kurkkukipua tai flunssan aiheuttamaa lihassärkyä. Paras apu minulle on iso höyryävän kuuma muki esimerkiksi inkivääri-sitruuna teetä, johon vielä saatan lisätä hieman hunajaa sekaan. Talvikautena inkiväärillä maustettu tee lämmittää sisäisesti muutenkin kivasti ja ehkäisee flunssa tartunnan saamista. Kannatan luonnon omia aineita sekä terveyden että kauneuden hoidossa.
Ihanaa illan jatkoa ja huomenna tulossa blogiin messujen tunnelmia ?    

2 kommenttia

  1. Kirsti Kaija kirjoitti:

    "Vanha konsti on parempi kuin pussillinen uusia", sanotaan.
    Itsekin vannon inkiväärin nimeen.
    Mukavia messuja!

  2. Suvi Maarit kirjoitti:

    Kiitos, hyvin sanottu ? Messut oli oikein onnistuneet ?

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *