Hae
Arjen suklaasuukkoja

Raskas kotiinpaluu ja lomamuistoja

Kotona ollaan taas. Ajatukset Suomessa ja arjessa. Kreikan matka ihana ja lämmin muisto mielessä.

Kaikki meni tosi hyvin menomatkalla ja paikan päällä Rodoksella. Ainoastaan paluulento Suomeen oli aika raskas. Lento lähti illalla klo 21.15 ja laskeutui klo 1.05. Kotona Espoossa ja nukkumassa olimme vasta kolmen aikaan yöllä. Poika nukkui sylissäni pari tuntia koneessa ja ilman itkuja meni lento väsymyksestä huolimatta. Palautuminen vienyt oman aikansa, pyykinpesu aloitettu ja muut arjen rutiinit. Sen opin, että jatkossa aina päivälento molempiin suuntiin, mikäli vain mahdollista. Sen verran raskas paluu yöllä kotiin oli.

Kreikan lämpöä, luonnon värejä ja aurinkoa jäi ikävä. Matkalla lentokentälle auringon laskiessa mietin miten hieno viikko meillä olikaan. Ajatukset oli haikeita, mutta toisaalta jo ikävä kotia ja miestä. Viikon paras aktiviteetti oli ehdottomasti uiminen pojan kanssa. Käytännössä tämä tarkoitti kahlaamista ja hyppimistä vedessä lelujen kanssa. Voi sitä pienen lapsen riemua. Leikkipuisto ulkona oli myös aika kiva juttu ja kivien heittely mereen rannalla. Aktiivisen loman vietimme. Aika paljon tekemistä taapero ikäiselle saakin keksiä päivän ajalle, jotta viihtyy ja pysyy tyytyväisenä.

Kannustan kaikkia äitejä liikkumaan rohkeasti pienenkin lapsen kanssa. Teimme käytännössä aivan samoja juttuja kuin Suomessa, ainoastaan lämpimän auringon alla. Lucan kanssa oli todella helppoa olla kaksin. Hän ihastutti hotellin henkilökuntaa ja muita vieraita suloisella pienen pojan olemuksella. Apua saimme aina tarvittaessa pyytämällä ja myös pyytämättä, kuten myöhäisen check outin hotellihuoneesta, jonon ohituksen lentokentän turvatarkastuksessa, pöytään tarjoilun buffet ravintolassa ja lukuisia muita pieniä asioita, jotka helpottivat meitä suuresti. Ihana reissu oli, sen voimilla taas jaksaa seuraavaan kertaan.

Kiitos Kreikka, olit meille hyvä ?

 

2 kommenttia

  1. Kirsti Kaija kirjoitti:

    Hienot kuvat.
    Tervetuloa kotiin!

  2. Suvi Maarit kirjoitti:

    Kiitos, koti on maailman paras paikka ♥️

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *