Hae
Arjen suklaasuukkoja

Paratiisissa kaikki hyvin

Terveiset Kreikasta, Rodokselta. Saari on upea ja nautitaan pojan kanssa auringosta, lämmöstä ja loman tunnelmasta. Stressitasot on laskenut, kun päivät kuluu leppoisasti ilman kotitöitä ja muita arjen rutiineja. Niistä todellakin tarvitsee irtiottoa ajoittain.

Lentomatka meni tuttuun tapaan loistavasti. Olen niin onnellinen, että meidän poika on kiertänyt maapalloa vauvasta asti eikä jännitä koneessa. Luca leikki iloisesti minun sylissä koko matkan ja sai jopa kehuja kanssamatkustajilta miten reippaasti jaksoi istua paikallaan. Neljän tunnin lennot menee sujuvasti, kun vaihdan kentällä vaipan juuri ennen koneeseen nousua ja seuraavan kerran perillä. Näin ei tarvitse vaippa hommaa tehdä koneen ahtaissa tiloissa. Muutama oma lelu mukaan ajan vietteeksi ja välipalaa, niin matkustaminen onnistuu.
Hotelli on loistava ja palvelu toimii. Lapset huomioidaan hienosti ja henkilökunta on avuliasta. Pieni mutka oli matkassa,  kun meidän huone oli ensin hissittömän rakennuksen toisessa kerroksessa. Nukuttiin ensimmäinen yö siellä ja sitten meidät muutettiin maan tasalla olevaan huoneeseen, josta on kätevästi suora yhteys hotellin puutarha-alueelle. 
Tuleva viikko ollaan Lucan kanssa niin lomalla arjesta, nautitaan auringosta, seikkaillaan ympäri saarta sekä nähdään ja koetaan uusia asioita. Paratiisissa on siis kaikki hyvin.
Ihanaa sunnuntai-iltaa täältä palmujen alta ? 

 

2 kommenttia

  1. Kirsti Kaija kirjoitti:

    Nauttikaa Lucan kanssa lomasta!

  2. Suvi Maarit kirjoitti:

    Kiitos, nautitaan varmasti ?

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *