Hae
Arjen suklaasuukkoja

I love me -tapahtuma 2019 ja LIPPUJEN ARVONTA

Kaupallinen yhteistyö Helsingin Messukeskus. Lokakuussa on jälleen se syksyn odotetuin Pohjois-Euroopan suurin hyvinvointitapahtuma Helsingin Messukeskuksessa 18.-20.10.2019. Messut on tuttuun tapaan täynnä ihanaa uusinta muotia, kauneutta sekä terveyttä edistäviä ja luonnonmukaisia tuotteita. Messuilla esitellään tulevan kauden hius- ja meikkityylit, kello- ja korumaailman uutuudet, muodin viimeisimmät virtaukset sekä uusimmat kauneuden- ja terveydenhoitotuotteet.

Olen todella iloinen voidessani laittaa arvontaan myös teille kaksi lippua tähän kokonaisvaltaiseen hyvinvoinnin lifestyle -tapahtumaan. Nyt voit voittaa sekä itsellesi että kaverillesi liput tämän vuoden I love me -messuille. Osallistumisaikaa on lauantaihin 5.10. klo 23.59 saakka.

Osallistu arvontaan kommentoimalla tätä kirjoitusta ja muista jättää myös sähköpostiosoitteesi kommentin lisäksi, että saan yhteyden voittajaan. Voit myös lähettää minulle suoraan sähköpostia osoitteeseen sarin.maarit@gmail.com ja osallistua lippujen arvontaan.

Kirjoitan messuista blogissani ja esittelen teille juuri ne kaikista ihanimmat ja kiinnostavimmat uutuudet hyvinvoinnin edistämisessä, luonnonmukaiset keinot kauneudenhoidossa, ajankohtaiset teemat luennoista sekä tietenkään unohtamatta sitä muotia, joka on meille kaikille naisille lähellä sydäntä. Olen todella innoissani tästä syksyn supertapahtumasta, jonka avulla jokainen meistä voi oppia uusia luonnollisia keinoja hyvinvointinsa parantamiseksi ja saada arkeensa lisää positiivista energiaa.

Onnea arvontaan ja nautitaan messuista ?

15 kommenttia

 1. Anonyymi kirjoitti:

  Mukana, yhteystiedot meilissä!!!

 2. Heidi Maria kirjoitti:

  Mukana arvonnassa, yhteystieto yv!

 3. Annika kirjoitti:

  Mukana arvonnassa, yhteystiedot yv

 4. Anonyymi kirjoitti:

  Ehdottomasti mukana 🙂
  kuiskaa@gmail.com

 5. Anonyymi kirjoitti:

  Mukana, kiinnostavia luentoja olisi 🙂
  jonna.tiittanen@elisanet.fi

 6. Anonyymi kirjoitti:

  Mukana arvonnassa! petra91@netti.fi

 7. Miia kirjoitti:

  Mukana arvonnassa! 🙂

  mimyy93@gmail.com

 8. Minna kirjoitti:

  Mukana 🙂
  minna1995(at)gmail.com

 9. Sara kirjoitti:

  Mukana,yhteystiedot yv

 10. Sirkkuli kirjoitti:

  Mukana arvonnassa 🙂
  sirkkulitm@gmail.com

 11. Anonyymi kirjoitti:

  Mukana arvonnassa! 🙂
  saltzu-91@jippii.fi

 12. Anonyymi kirjoitti:

  Mukana 🙂

  marja.korhonen@suomi24.fi

 13. Maria Ranne kirjoitti:

  Mukana ehdottomasti 🙂

 14. Suvi Maarit kirjoitti:

  Arvonnan voitti anonyymi nimimerkillä osallistunut. Liput lähtenyt onnelliselle voittajalle!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *