Hae
Arjen suklaasuukkoja

Pojan kanssa Kreikkaan kahdestaan

Nyt olen kerännyt rohkeutta tarpeeksi ja jahkaillut asian kanssa aivan riittävästi. Lopultakin lähdetään Lucan kanssa aivan kahdestaan kunnolla reissuun. Siten, että perillä ei ole isovanhempia tai muutakaan tukijoukkoa odottamassa, jännää ja ihanaa! Ollaan aiemmin käyty risteilyllä Tallinnassa, lentokoneella siskon luona Oulussa ja mökkimatkoja junalla, mutta aurinkoloma etelän lämpöön kahdestaan on vielä jäänyt kokematta.

Mielellään toki oltaisiin lähdetty koko perheen voimin syysmatkalle, mutta miehen työtilanne syksyn osalta on sen verran tiukka, että päädyimme tähän ratkaisuun. Ainakin minä ja poika pääsemme nyt matkalle. Toivottavasti talvella sitten mieskin pääsee mukaan matkalle ja alustavia suunnitelmia sekä lomahaaveita meillä jo onkin.
Kohteeksi minulle ja Lucalle valikoitui Kreikan Rodos, jonne matkaamme ensi viikonloppuna. Asumme siellä pienelle lapselle sopivassa all inclusive rantahotellissa Ixiassa. Rajasin matkahausta pois kaikki välilaskulliset ja yli neljän tunnin lennot, ettei matkustaminen mene liian raskaaksi. Ixiasta on Rodoksen kaupunkiin ainoastaan viitisen kilometriä, joten jos meno uima-altaalla ja leikkipaikoilla käy liian rauhalliseksi, niin taksilla pääsee nopeasti isomman kaupungin tunnelmaan. 
Onneksi ollaan Lucan kanssa niin tottuneita lentomatkustajia, ettei mitään uutta tässä sinällään ole. Olen muutenkin tottunut hoitamaan ja pyörimään pojan kanssa kaksin, joten vatsan pohjassa ei ole liikaa perhosia tulevan matkan takia. Odotan vain innolla pääsyä lämpimän auringon ja palmujen alle. Rentoutuminen, irtiotto kotitouhuista ja maiseman vaihdos tekevät nyt todella hyvää, kun ilma on alkanut mennä koleaksi ja sateiseksi. Minulle Suomen kesä oli liian lyhyt, joten on mukava päästä jatkamaan sitä Kreikkaan.

Matkaa odotellen täällä siis ollaan, ihanaa alkavaa viikonloppua kaikille ?

Ps: Kuvassa on Italian Como järven maisemia, jossa olimme mieheni kanssa ensimmäisellä yhteisellä lomamatkalla pariskuntana.

2 kommenttia

  1. Kirsti Kaija kirjoitti:

    Oikein ihanaa matkaa teille!

  2. Suvi Maarit kirjoitti:

    Kiitos, loma tulee tarpeeseen ? Ja sieltä on ihana palata Suomen kauniiseen syksyyn!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *