Hae
Arjen suklaasuukkoja

Nosh vaatekutsut

Lauantaina oli erityisen ihana päivä ystävien kesken, kun Lucan kummitäti kutsui Nosh vaatekutsuille kauniiseen kotiinsa Espoon Latokaskeen. Nosh on tunnettu suomalainen vaatemerkki, jonka valikoimiin kuuluvat ylellisen pehmeät, laadukkaat ja aina sopivat naisten ja lasten vaatteet. Kutsu koski sekä minua että Lucaa, mutta tällä kertaa päätin nauttia kutsujen tunnelmasta ilman poikaa, hänen jäädessä kotiin viettämään isin kanssa isä-poika päivää. Näin minä sain rauhassa keskittyä shoppailuun, hyvään ruokaan ja seuraan sekä laatuaikaan muodin parissa.
Nosh vaatemerkki on perustettu vuonna 2009 ja ensimmäiset vaatemallistot tehtiin lapsille. Vuonna 2014 Nosh lanseerasi lastenvaatevalikoiman rinnalle suositun Nosh Women-vaatemalliston, jonka ihailijoihin ja käyttäjiin itsekin kuulun. Kaikkien Nosh vaatteiden pääraaka-aineena on luonnonmukaisesti kasvatettu ja sertifioitu luomupuuvilla. Kokemuksestani voin sanoa, että ne eivät ainoastaan näytä hyville, vaan myös tuntuvat taivaallisen ihanille päällä. Tuotteet sopivat eri tilaisuuksiin helposti asusteita ja kenkiä vaihtamalla. Itse saatan käyttää samaa tunikaa ensin päivällä tennareiden kanssa puistossa ja kaupassa sekä illalla korkkareiden ja näyttävien korujen kanssa ravintolassa.   
Nosh vaatemerkki on lanseerannut oman Nosh-vaatekutsut konseptin, jossa Nosh edustajat tuovat vaatekaupan asiakkaan omaan kotiin. Nosh edustajia on hieman yli 100 ympäri Suomea ja edustajan kanssa voi sopia omista vaatekutsuista. Meidän kutsujen edustajana toimi Miina, jonka opastuksella löysimme itsellemme ja lapsille juuri ne oikeat koot ja mallit. Vaatteita voi tilata myös kutsujen ulkopuolella suoraan edustajalta, jolta saa aina henkilökohtaisesti tarvitsemaansa opastusta.
Miina esittelee suosittuja Pilkku- ja Moona rusettitunikaa.
Kuvien malleilla Kuura t-paita ja paitistunika.
Runo trikoopusero on lasten uutuuksia, joka sopii väriensä puolesta sekä tytöille että pojille.
Lucan serkulla yllään Easy ribbipusero, väri syksyinen auringonkukka.
Moonaa kaikissa sen väreissä (raparperi, musta ja tummansininen).
Moonan malleihin kuuluu tunika ja pusero.
Rakkaat jakardipusero on yksi suosikkejani, sen kuosissa on joutsen.
Miinalla kädessään tyttöjen Ihastus collegesvetari, Neilikka taskutunika ja Vieno neulosjakku.

Tällaisten päivien parasta antia on rento yhdessäolo, yhdistettynä kaikkia naisia kiinnostavaan muodin teemaan. Hyvä ruoka on ainoastaan plussaa päälle. Lucan kummitäti hemmotteli meitä tällä kertaa muun muassa marjaisella juustokakulla, joka oli tehty Oreo keksi pohjaan. Kutsujen järjestäjälle kaikki onkin niin helppoa, kun ammattitaitoinen Nosh edustaja hoitaa kutsujen ohjelman ja itse voi keskittyä ystävien kanssa olemiseen ja kauniista vaatteista nauttimiseen.

Ihanaa, mutta sateista sunnuntaipäivää kaikille ?

2 kommenttia

  1. Milla Sukhimatoilta kirjoitti:

    Kiva postaus; ihanan näköisiä herkkuja ja tosi kivoja nuo Noshin vaatteet, itsellä positiivisia kokemuksia Noshin laadusta!

  2. Suvi Maarit kirjoitti:

    Kiitos Milla ? Noshilla on tosiaan korkea laatu ja vaatteet säilyttävät muotonsa kovassakin käytössä ?

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *