Hae
Arjen suklaasuukkoja

Tässä esittäytyy uusi Kaksplus blogimaailman jäsen

Hei, olen Suvi Maarit. Blogini Arjen suklaasuukkoja siirtyi äskettäin osaksi Kaksplus lehden blogimaailmaa, jossa se on luettavissa verkostoblogina. Olen innoissani blogin muutosta ja on hienoa päästä kehittämään sekä kasvattamaan blogia entisestään innostavassa ja Suomen suurimmassa perheblogien yhteisössä. Odotan tämän muutoksen myötä paljon positiivisia kokemuksia ja mielenkiintoisia projekteja tulevaisuudessa.

Niitä varten, jotka nyt vasta tulivat ensimmäisen kerran vierailulle blogiini, niin kerron muutaman sanan itsestäni. Olen 37-vuotias kotivaimo, 2-vuotiaan Luca pojan äiti ja perheemme asuu Espoossa Länsiväylän eteläpuolella lähellä kauppakeskus Isoa Omenaa. Mieheni hoitaa tällä hetkellä kodin ulkopuolisen työelämän ja minä kodin sekä pojan ja kaksi kääpiökoiraamme. Kuulostaa aika perinteiselle, ehkä jopa vanhanaikaiselle kuviolle, mutta meidän perheessä roolien jako toimii näin hyvin, kun molemmilla vanhemmilla on oma selkeä tontti hoidettavana.

Blogini postaukset keskittyvät meidän perheen päivittäiseen elämään. Olen kiinnostunut valokuvauksesta ja tykkään välittää tarinoita kuvien kautta lukijoille. Blogissani pohdin vanhemmuuden onnea ja sen tuomia haasteita, etsin täydellisiä kauneustuotteita, esittelen kotikeittiön reseptejä (mikäli innostun kokkaamaan tai leipomaan) ja kirjoitan lapsen kehitykseen liittyvistä ajankohtaisista asioista. Välillä sisustan sisällä ja ulkona sekä matkustamme maailman toiselle laidalle tai harrastamme viikonloppulomia. Lisäksi kirjoitan kaikista muista kiinnostavista aiheista, jotka liittyvät perheemme elämään ruuhkavuosien myllerryksessä. Unohtamatta tietenkään niitä lukemattomia kauniita arjen hetkiä, joista meidän kaikkien elämä suurimmaksi osaksi muodostuu.

Tervetuloa mukaan kaikki vanhat ja uudet lukijat ?

Kuvissa Carmel by the Sea kylän kauniita maisemia Kaliforniassa.

6 kommenttia

 1. Anna Ferrante kirjoitti:

  Kiva saada sut porukkaan! Minä myös suht uusi (no, on tämä jo keväästä asti ollut verkostossa) Kaksplussan bloggaaja. Tutustuin blogiisi, siinä on hyvä tunnelma ja teksti on helposti lähestyttävää ja luettavaa, pidän siitä! Ja peukut kotivaimoudelle ja perinteisille kuvioille, oma blogini myös käsittelee kotiäitiyttä, olen suorastaan sen puolestapuhuja ja itse ollut (osin osittais)kotiäitinä yli 9 vuotta ja vielä vaan jatkuu! =)

  Anna / Mustikkapasta http://www.mustikkapasta.fi

 2. Suvi Maarit kirjoitti:

  Kiitos Anna, kiva olla mukana ?

 3. Kirsti Kaija kirjoitti:

  Onnea ja menestystä perheblogien yhteisössä. Blogisi kuuluu ehdottomasti sinne.
  Mukavaa torstaita!

 4. Suvi Maarit kirjoitti:

  Kiitos Kirsti, on mukavaa että viihdyt Arjen suklaasuukkojen parissa ? Samoin sinulle mukavaa torstaita!

 5. Laura/ iloa, eloa! kirjoitti:

  Tervetuloa mukaan 🙂 mäkin olen kai perinteinen kotiäiti, 4 vuotta kotona nyt 🙂

 6. Suvi Maarit kirjoitti:

  Kiitos Laura, toivottavasti näen sinut ja muutkin kollegat seuraavilla blogipäivillä ?

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *