Hae
Arjen suklaasuukkoja

Leikkihuone ja uusi pöytäryhmä

Näin se aika on taas mennyt vauhdilla ja Lucalle piti hankkia leikkihuoneeseen oma pieni pöytä ja tuolit värittämistä sekä muuta puuhastelua varten. Uskomatonta, että ollaan pojan kehityksessä jo tässä vaiheessa, että hän leikkii joitakin aikoja tyytyväisenä itsekseen ja minun ei tarvitse koko ajan viihdyttää tai muutenkaan olla samalla tavalla symbioosissa kuin vauva-aikana olimme. Tosin pieni valvominen on näköjään paikallaan, koska eilen Luca päätti piirtää vahaliidulla aulan seinään värikkään taideteoksen äidin iloksi. Onneksi ihmesienellä näköjään lähtee oikeasti kaikki pois. Pitihän tämä taideteos kuitenkin ensin ikuistaa ennen poistoa.

Katselin paljon erilaisia pöytäryhmiä ja ensimmäinen ajatus oli hankkia jotain puputeemaa. Niitä, jossa tuolin selkä on muotoiltu pupun korviksi ja istuinosassa on pupun naama. Näitä en kuitenkaan löytänyt valkoisina, ainoastaan puun värisenä eikä se väri sovi leikkihuoneen muihin väreihin. Sitten tämä talon muotoon tehty vaalean harmaa pöytäryhmä savupiippuineen löytyi Jollyroomista ja tuntui heti oikealle valinnalle. Onkin ollut todella mieleinen ja ahkerassa käytössä. Löytyy Jollyroomista nimellä JLY House pöytä ja tuolit (ovh 66,90).

Ihanaa syyskuista hellepäivää kaikille, nautitaan auringosta ?

2 kommenttia

  1. Katri / Kotonajakaupungilla kirjoitti:

    Onpa hauskan muotoiset tuolit!

    Mukavaa syksyä!

    https://kotonajakaupungilla.blogspot.com/

  2. Suvi Maarit kirjoitti:

    Kiitos, samoin sinulle Katri ?

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *