Hae
Arjen suklaasuukkoja

Bloggerissa ollaan

Nyt on blogi saanut uuden hienon alustan Bloggerista, johon olen tehnyt muuttoa viime päivät. Uudistin hieman ulkoasua samalla, koska ainahan sitä kaipaa vähän muutosta ja kehitystä. Näistä muuttopuuhista johtuen en ole muutamaan päivään ehtinyt blogia päivittämään, mutta nyt on uusi entistä ehompi blogi uudella osoitteella, jossa jatkan eteenpäin kohti uusia tuulia.

Muutto sujui suhteellisen hyvin, mutta lukijoiden ihanat kommentit eivät valitettavasti siirtyneet. No, jään odottelemaan uusia kommentteja (toivottavasti yhtä positiivisia kuin ennenkin). Toki rakentavaa palautetta otan myös mielelläni vastaan ja jokainen kommentti lämmittää aina mieltä.

Toinen pieni tekninen juttu, joka tapahtui sisällön siirron yhteydessä oli, etteivät kirjoitusten päivämäärät siirtyneet. Näyttääkin sille kuin olisin ollut todella aktiivinen syyskuussa. Sama sisältö kuitenkin kuin vanhassa blogissa eli aiemmat kirjoitukset ja kuvat sain pääosin mukaani.

Tämän postauksen kuvat otin aamulenkillä koirien kanssa. Syksyn merkit lisääntyvät koko ajan, illat hämärtyy entistä aiemmin ja kohta päästään takkaa lämmittämään. Talvi on tulossa.

Ihanaa syksyistä viikon alkua kaikille ?

2 kommenttia

  1. Suvi Maarit kirjoitti:

    Kiitos, blogin muutto oli aika työläs homma, mutta kannattava. Alusta on hieno ja tästä on hyvä lähteä eteen päin ?

  2. Kirsti Kaija kirjoitti:

    Tervetuloa "uuteen kotiin".
    Kauniita syksyn merkkejä 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *