Hae
Arjen suklaasuukkoja

Viikonlopun viettoa

Tämän viikonlopun voi tiivistää yllä olevien kuvien tunnelmiin. Hyvää ruokaa, ulkoilua koirien ja Lucan kanssa sekä ystävien tapaamista. Kaikkea arjen pientä kivaa ja kaunista on puuhattu.
Aamulla alkaa huomaamaan syksyn koleuden saapuneen, kun koirien aamulenkille saa kaivaa neuletta päälle. Pidän syksystä, olenhan syntynyt silloin. Kesää kaipaan aina hetken, mutta sitten jo on ihana alkaa tunnelmoimaan syksyä. Katse alkaa kaupassa hiipiä kohti kynttilähyllyjä ja omenapiirakka vaniljakastikkeen kera alkaa maistua mausteisen yrttiteen kanssa. 
Elokuu on itselleni siirtymä kesästä syksyyn. Pakko alkaa tunnustamaan, että kesä alkaa olla ohi ja kerrospukeutumiselle on taas tarvetta. Lyhythihaisten paitojen päälle on kiva sujauttaa ohut neuletakki ja sandaalit vaihtuvat umpinaisiin ballerinoihin ja tennareihin. Kesän tunnelman säilytän siten, että aina kun mahdollista niin jätän sukat vielä pois. Paljain jaloin on vielä loman ja rentouden tuntua. Aurinkoisena ja tuulettomana päivänä voi jopa uskaltautua terassille syömään. 
Rentoa sunnuntaipäivää ja ihanaa alkavaa viikkoa kaikille ?

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *