Hae
Arjen suklaasuukkoja

Tammen kultaiset klassikot

Heips ja terveiset junasta kotimatkalta.
Oli ihana reissu maalle mökille ukin ja mummon luokse. Luca sai nähdä tädin ja pohjoisen serkut, leikkiä ulkona aamusta iltaan sekä oppia uusia asioita ja sanoja. Uusi ja aivan paras leikki oli heitellä kiviä rannalla järveen ukin kanssa ja kuunnella niiden aiheuttamia molskahduksia veden pinnalla. Se oli joka kerta yhtä hauskaa ja nauratti makeasti pientä poikaa. Minä puolestani sain rauhoittua luonnon keskellä ja nauttia alkusyksyn merkeistä sekä vaihtaa ajatuksia äitiydestä oman äitini kanssa ja kuulla lisää sukumme historiasta. Onhan huvilamme periytynyt jo monelta sukupolvelta toiselle ja tarinoita sekä vaiheita riittää kerrottavaksi.
Mummolassa on kiva käydä myös siksi, että siellä on omat lapsuuden ajan leluni, joilla Luca nyt vuorostansa leikkii. On nostalgista kaivella vintin laatikoista vanhoja hyvin säilyneitä leluja ja kirjoja. On ihana huomata, että sellaiset kirjat, joista itse tykkäsin kovasti lapsena kiinnostavat nyt Lucaa. Tammen kultaiset kirjat on kyllä sellaisia kultakimpaleita ja klassikoita, jotka todellakin kestävät aikaa ja säilyvät aidosti sukupolvelta toiselle. 
Kuvassa on omat lapsuuden suosikkini, jotka luettiin noin sata kertaa pojan kanssa tämänkin loman aikana. Aamulla ensimmäisenä yökkärissä aamupalan aikana ja illalla viimeisenä illan hämärtyessä iltasatuna. Nämä on vaan niin ihania ja myös itse nautin suunnattomasti lukuhetkistä pojan kanssa niiden parissa.
Ihanaa uutta viikkoa kaikille ?

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *