Hae
Arjen suklaasuukkoja

Hop Lopp ja syksyn odotus

On ollut mahtava viikko Lucan kanssa. Ostettiin Espoon Suomenojan Hop Loppiin arkipassi (ma-pe, 24,90 euroa) ja on leikitty siellä ahkerasti. Lähes joka aamu, kun on tehty kotona touhut ja viety koirat lenkille, niin ollaan ajettu sinne leikkimään. 
Koululaiset on aloittanut lukuvuoden, niin leikkitilaa päivisin on runsaasti. Luca viihtyy vielä hyvin 0-4 vuotiaiden leikkitilassa ja siellä on ollut muutenkin aina päivisin aika rauhallista. Pallomeri, palikat ja liukumäet sekä poletilla toimivat formula-autot on kyllä ihan parhaita juttuja. Tällaiset sisäleikkimaat on hyviä loppukesästä ja syksyllä, kun ilmoista ei aina Suomessa tiedä.
Kesä alkaa olla valitettavasti ohi ja syksyn haikeus on vallannut mielen. Sen huomaa kypsyneistä pihlajanmarjoista, hiljalleen kellastuneista lehdistä ja ilman koleudesta. Olen kaivanut vaatekaapista neuletakit ja muutenkin ajatukset on hiljalleen kääntynyt syksyyn sekä tulevaan talveen. Mitä kaikkea kivaa tekemistä ja projekteja sitä keksisikään. Tykkään siitä, että on jotain odotettavaa arjen rutiinien keskellä. Arki on mukavaa elää, mutta kaipaan siitä irtiottoa ajoittain. Olen ilmoittanut Lucan syksyksi muskariin ja siitä se meidän syksy sitten alkaa. 
Kuntokuuri on pysynyt yllä ja kroppa alkaa tuntua hiljalleen omalle alkukesän treenittömyyden jälkeen. Syksylle meillä on suunnitteilla aurinkoloma (jos vain mies töiltä ehtii), niin on huomattavasti mukavampaa pukea bikinit altaalle päälle, kun muutama kesäkilo on karistettu. Syksyn lomamatkalla saa mukavasti kesää jatkettua ja joulun odotus ei ole niin pitkä.
Ennen mahdollista perhelomaa kuitenkin tehdään syksyn pihatöitä, valmistellaan puutarhaa talvea varten ja menen käymään vielä kerran mökillä pojan kanssa. Pakko päästä vielä kerran ennen kuin huvila laitetaan kiinni talvikuukausiksi. Tosin ehkä näin hoitovapaalla ollessa tehdään sinne syksyllä vielä ruskaretki, jos aikaa vain on.
Ihanaa viikonlopun alkua ja syksyn odotusta kaikille ?

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *