Hae
Arjen suklaasuukkoja

Viikonloppu kotona (resepti)

Otsikkokin jo sen kertoo. Pitkästä aikaa viikonloppu on oltu kotona. Ollaan levätty, puuhattu kotijuttuja ja grillattu sekä pulikoitu oman terassin ulkoporealtaassa. On oltu niin paljon menossa, että on tehnyt hyvää. Koti on kuitenkin se paras paikka maailmassa.
Kuvan chicken wingsit:
Marinadi: 4 rkl valkoviinietikkaa, 2 rkl seesamiöljyä, 2 rkl rypsiöljyä, 2 valkosipulinkynttä raasteena, 3 rkl Gochuan mausteseosta, 2 rkl hunajaa, 3 rkl soijaa.
Pinnalle: seesaminsiemeniä ja ruohosipulia tai kevätsipulia.
Grillaa siipiä noin 220-250 asteessa noin 15 minuutin ajan välillä käännellen. Sivelöi pensselillä marinadia noin 5 viimeisen minuutin ajan. Lisukkeeksi sopii kesäaikaan raikas salaatti. Nyt tein leipäjuusto cantaloupemeloni salaatin. Herkullista, ollaan tehty wingsit tällä reseptillä jo usean kesän ajan. 
Seuraavaksi ohjelmassa on Formulan osakilpailu (täydellinen viikonloppu). Kannatetaan Kimi, jos ei nyt voittoon, niin ainakin pisteille. Minun ja miehen yhteinen harrastus. Paljon ei urheilua katsota arvokisojen lisäksi, mutta formulat kyllä, jos sopii ohjelmaan. 
Ensi viikkoa odotellen, kun Lucan ihana kummitäti ja serkut on tulossa kylään. Luvassa ainakin Korkeasaari ja Duudsonien seikkailupuisto. Sitten taas vauhtia ja menoa riittää ?

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *