Hae
Arjen suklaasuukkoja

Vierailu tekstiili- ja sisustusliike Leilassa


Tänään vierailimme ystävien kanssa Hyvinkäällä aivan ihanassa täyden palvelun tekstiili-, sisustus- ja kaihdin liikkeessä, Tekstiili Leilassa (Hämeenkatu 39). Liike on vanha ja ollut nykyisen omistajaperheen johdossa yli 20 vuotta. Tällaiset pienet putiikit, jotka myyvät originaaleja, mutta kohtuuhintaisia tuotteita ovat tervetullutta vaihtelua ketjuliikkeiden valikoimalle, joiden tuotteissa ei toki ole myöskään mitään moitittavaa. Hinta-laatusuhde on kohdallaan ja päivitystä voi kotiin tehdä useamman kerran vuodessa.

Vierailu oli ihana piristysruiske sateiselle viikolle. Aamulla hieman väsytti herätä ja lähteä, mutta silmät aukeni kunnolla viimeistään, kun pääsi silmäilemään liikkeen mielenkiintoisia näyteikkunoita. Tekstiili Leila on todellakin pienen ajomatkan arvoinen ja samalla voi käväistä muutenkin Hyvinkään keskustassa, joka oli itselleni aivan uusi kohde. Ihastelimme vanhaa puista kirkkoa ja pääkadulta löytyi viihtyisä leipomo-kahvila Laine, jonka tuotteita ostimme myös kotiin. 
Sisustusliikkeestä löysin tällä kertaa koristetyynyjä makuuhuoneeseen, piensisustustavaraa ja makeisia söpöissä lasipurkeissa, jotka voi hyvin käyttää uudestaan vaikka hillo- tai sinappipurkkeina. Tyynyt ovat pehmeitä ja tuntuvat hyvälaatuisille eli täydellisiä päiväunia varten, kun Luca on leikkimässä mummolassa. Muuten päiväunien ottaminen onkin hieman haasteellista.
Liikkeen valikoimalla voisi hyvin sisustaa kodin kaikki huoneet. Sisustus- ja tekstiilituotteita löytyy niin makuuhuoneeseen, lastenhuoneeseen, olohuoneeseen kuin keittiöönkin. Sisältäen valaisimia, pienhuonekaluja, naulakoita, maljakoita, pehmonalleja, astioita ynnä muuta. Kaikki yhtä hurmaavaa, ehkä lähinnä maalaisromantiikkaa ripauksella luksusta. Tuotteiden tyylistä tulee mieleen lähinnä Riviera Maison tai Lexington. 
Seuraavan kerran täytyy mennä käymään syksyllä, viimeistään lähellä itsenäisyyspäivää ja joulua, niin pääsee hankkimaan uusia joulukoristeita ja muita talven tyyliin sopivia somisteita.


Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *