Hae
Arjen suklaasuukkoja

Uudet pinkit lakanat ja sadepäivä

Pinkkiä sen olla pitää. Olipa naisen ikä mikä vain, niin aina se pinkki, roosa, vaaleanpunainen jne. toimii. Minussa ainakin on joku sisäänrakennettu prinsessa tutka, kun nämä oli vaan niin ihanat, ettei voinut vastustaa. Yksi ihanimmista asioista rentoutua mitä tiedän, on uudet puhtaat lakanat, joiden alle käpertyä kiireisen päivän päätteeksi. 

Tänään ollaan vietetty koko perheen voimin sadepäivää kotona. Lucan päikkäreiden aikana katsottiin miehen kanssa Pietarin kapellimestari tv-sarjaa ja vietettiin muutenkin keskinäistä laatuaikaa. On tärkeää, ettei unohda omaa parisuhdetta ja aviomiestä äitiyden keskellä. Sen verran kuitenkin sain omaa aikaa, että kävin rentouttavassa hieronnassa, mutta muuten kotona perheen kesken. 

Nuo ruotsalaiset sarjat on vaan niin koukuttavia. Näyttelijät on uskottavia ja kuvausympäristöt sekä musiikki loistavasti valittuja. Aiemmin katsottiin Ennen kuolemaa niminen sarja, jossa on sama miespääosan esittäjä kuin Pietarin kapellimestarissa. Siinä liikutaan kroatialaisen mafiaperheen maailmassa Ruotsissa. Voin suositella, mikäli tämän tyyppiset ohjelmat yhtään vetoaa.

Muutenkin viikonloppu on mennyt perheen kesken eli parhaaassa mahdollisessa seurassa. Olen kyllä onnellinen, kun olen saanut elämääni kaksi aivan ihanaa poikaa. Jotain olen siis tainnut oikein tehdä. Minun perhe ja unelmien koti.

Kuvien lakanat löytyy Ted Bakerin mallistosta tuotenimellä pink harmony. Ainakin Stockmann myy kyseisiä lakanoita.
Sweet dreams ?  

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *