Hae
Arjen suklaasuukkoja

Luca äitiyspakkauksen mallina

Törmäsin Kelaa koskevaan artikkeliin ja tuli muistot mieleen Lucan vauvavuodelta. Pojalla oli suuri kunnia poseerata reilun puolen vuoden ikäisenä meidän suomalaisten ylpeyden aiheen mallina eli hän oli äitiyspakkauksen kasvo. Samana vuonna oli äitiyspakkauksen juhlavuosi ja sen kunniaksi äitiyspakkaus sai oman postimerkin (lopultakin). Sen arkin reunassa on meidän perheelle kovin tutut kasvot.
Koko jutusta jäi mielettömän ihanat muistot. Kuvaukset oli meidän kodissa Espoossa ja valokuvaajan ammattitaitoon pystyi luottamaan. Hän antoi hieman ohjeita, mutta itse sain pakkauksesta valita kuviin mieleiset vaatteet pojalle. Olihan se myös kivaa, kun sai ennen julkistamistilaisuutta tutustua pakkauksen sisältöön, hypistellä vaatteita ja ihastella kuoseja. Kuvat ja lehtiartikkelit jäivät super kivaksi muistoksi, joita kelpaa pojalle vanhempana näyttää.
Itse julkistamistilaisuus oli hieno kokemus ja piristys minulle keskellä vauvavuotta. Tilaisuus pidettiin maaliskuun alussa Alvar Aallon suunnittelemassa Kelan päätalossa, joka sijaitsee Helsingin Töölössä. Teimme radiohaastatteluja ja lehtien media oli myös paikalla. Luca poseerasi hieman hämmästynein silmin äitiyspakkauksen unipussin päällä pöydällä, kun kuvaajien salamavalot räpsyivät ympärillä. Hienosti pikkumies jaksoi maidon voimin koko tilaisuuden ja nukkumatti tuli vasta kotimatkalla vaunuissa.
Luca on varmasti vanhempana ylpeä edustamastaan tuotteesta, joka kiinnostaa maailmanlaajuisesti. Artikkeleita julkaistiin myös englannin kielellä Suomen ulkopuolella. Ollaan ylpeitä meidän äitiyspakkauksesta ja muistetaan miten hieno etuoikeus suomalaisilla vauvoilla on sellainen saada. Meillä ainakin tuotteet on ollut kovassa käytössä ja omia suosikkeja on ollut bodyjen lisäksi ehdottomasti se iki-ihana unipussi, jossa pikkuisemme on nukkunut suloisia päiväunia.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *