Hae
Arjen suklaasuukkoja

Lounas Majakalla ja Lucan autohulluus

Miehen lähdettyä toimistolle töihin tehtiin Lucan kanssa aamutouhut kotona, käytettiin meidän koiratytöt lenkillä ja lähdettiin sitten lounaalle Nokkalan satamaan Majakka ravintolaan. Se on yksi minun lempipaikkoja käydä kahvilla, lounaalla, jäätelöllä kesällä ja tietenkin ihastella veneitä ja merta. Parasta on, että paikka on auki ympäri vuoden, terassi säävarauksella tosin. Kesäisin terassilla on perjantai- ja lauantai-iltaisin dj soittamassa musiikkia. Muuten ravintolassa on rauhallinen ja merellinen tunnelma, josta tykkään kovasti. 
Tänään minulle valikoitui listalta feta mango salaatti ja pojalle kanaa. Lisäksi saisi salaatti- ja keittolounasta. Piti muistuttaa itseä meneillään olevasta kuntokuurista, ettei sortunut herkulliseen leivokseen jälkiruoaksi. Onneksi terveellinen vihreä tee riitti loppujen lopuksi hyvin eikä herkkujen puute jäänyt harmittamaan.
Aamulla oli niin koleaa, että laitoin meille neuleet päälle, joka tuntui hassulle (ja ikävälle) näin heinäkuun vikana päivänä. Ravintola on kuitenkin ihan meren äärellä, eikä vaatetus ollut yhtään liikaa. Rannalla nähtiin kauniita joutsenia poikasineen. Olivat aika isoja jo ja Luca ihasteli sekä ihmetteli niitä kovin.
Kun lähdettiin kotiin päin, niin oli vuorossa vakio rutiini eli että pojan piti päästä äidin auton rattiin. Ilman tätä ei päästä lähtemään enää yhtään minnekään tai tulee aikamoinen taaperon mielenosoitus. Olen ajatellut, että eihän meillä yleensä ole minnekään kiire, niin mikäs siinä. Autot on kyllä geeneissä meidän pojalla. Pallot tulee hyvänä kakkosena. Auto taisi olla melkein pojan ensimmäisiä sanoja, heti äidin jälkeen ja on edelleen päivittäin sanastossa lukuisia kertoja. Luca myös tykkää katsoa itsestään videoita autoa ajamassa. Ehkä meillä kasvaa tuleva formulakuski.
Ihanaa (ja toivottavasti lämpimämpää) loppuviikkoa kaikille ?

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *