Hae
Arjen suklaasuukkoja

Linnanmäellä

Kesän vietto Helsingissä ei ole ollenkaan hullumpi juttu. On lukemattomia eri tapoja viettää perheen kesken aikaa eri huvituksissa. Meidän perhe päätti valita tällä kertaa huvipuiston ja suunnisti siis Lintsille. Luca pääsi ensimmäisen kerran elämässään karusellin kyytiin ja maisemajuna testattiin myös. Toki Luca on alle metrin mittaisena hieman hankalassa pituudessa, kun pienten lasten laitteisiin pituutta vaaditaan 100 senttiä. Onneksi se ei pienen pojan riemua ja iloa haitannut ja touhuiluksi riitti myös laitteiden sekä vekottimien ihmetteleminen. Kolikolla toimivia pikkuautoja oli myös mukava ohjata, jopa niin mukava, että autosta poistumisesta täytyi hieman neuvotella. Taapero ja sen voimakas oma tahto on joskus aika haastava yhdistelmä. 
Lintsi on siitä kiva huvipuisto, että alueelle itselleen ei ole sisäänpääsymaksua, jolloin ei haittaa, vaikka taapero ei varsinaisesti olisikaan vielä aivan huvipuistoiässä. Siellä riittää muutenkin ihmeteltävää, vaikka itse laitteisiin ei olisikaan vielä juuri menemistä. Me ostettiin pari kertalippua (9 euroa/kappale), joilla hyvin vielä pärjättiin. Kun poika kasvaa ja laitteiden osuus kasvaa, niin silloin rannekkeen hankkiminen on taloudellisesti järkevin ratkaisu.
Täytyy myöntää, että minulla laitteissa ravaaminen on jäänyt jonnekin teini-ikään. Tekee suorastaan pahaa katsoa Lintsin Kingiä, Viikinkilaivaa ja muita hurjia pyörittimiä, joissa ihmiset kiljuvat riemuissaan. Ei vaan ole enää minun juttu. Lucan kanssa joskus on pakko (ehkä) tulevaisuudessa käydä, mutta se on aivan äärimmäisen pakon tilanne sitten. 
Syömässä käytiin Funky Kitchen ravintolassa ja kokeiltiin paikan nimikkoburgereita. Ihan ok oli, eikä ainakaan nälkä jäänyt. Onhan ne Lintsin ravintolat aika burgeri ja pitsa painotteista, mitä ei normaalisti hirveästi syödä kotioloissa. Mutta kuuluu huvipuistossa käyntiin siinä missä jäätelöllä herkuttelu.
Hauskaa oli ja tunnelma ihana iloisten kesäihmisten keskellä. Seuraava käynti todennäköisesti seuraavana kesänä, kun Luca jo yli metrin ja pienten lasten alue on aika mieleinen paikka.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *