Hae
Arjen suklaasuukkoja

Keskikesän juhla

Tämä juhannus ei poikkea muista aiemmista, mökillä ollaan perheen kanssa ja nautitaan. Joskus teini-iässä kokeilin festareita, mutta mökille palasin kuitenkin tuttujen perinteiden pariin. Rantasauna, juhannuskoivut, savustettu lohi, itsepyydetyistä ahvenista tehty keitto, grilli kuumana ja paljon jäätelöä sekä mansikoita.

Toki nyt on erikoisempaa se, että on ensimmäinen juhannus, kun Luca kävelee ja voidaan touhuta yhdessä kunnolla. Mökiltä löytyneet pikkuautot ja potkumopo sekä liukumäki on aika makeita juttuja tällä hetkellä. Toivottavasti saadaan luotua Lucalle ihanat kesä- ja juhannusmuistot. Näitä vanhemmuuden ajatuksia. Toivoisi, että oma lapsi olisi mahdollisimman onnellinen ja säästyisi isoilta pettymyksiltä.
Lapsena laitettiin juhannusyönä kukkia tyynyn alle serkkujen kanssa ja yritettiin nähdä unta tulevasta puolisosta. Ei taitanut toimia se taika kertaakaan, mutta naimisiin on menty siitä huolimatta ja perhe perustettu. Muita juhannustaikoja en ole muistaakseni kokeillutkaan. Ainakaan sitä viljapellossa kierimistä keskiyöllä tai lampeen kurkistamista, vai miten ne nyt menikään.

Juhannus postauksen lopetukseen sopii hyvin alla oleva Coco Chanelin ajatus, viisas nainen ?

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *