Hae
Arjen suklaasuukkoja

Aito maalaiskirpputori

Harvoin enää löytää aitoja maalaiskirpputoreja, joissa tiivistyy pienen kylän tunnelma ja yhteishenki. Sievin Kiiskilän kylästä kuitenkin löytyy eläkkeellä olevan leskimiehen pitämä kirpputori ja kesäkahvila, joka toimii kokoontumispaikkana kyläläisille itselleen, satunnaisille turisteille ja naapurikuntien asukkaille ja mökkiläisille. 
Kauppa on kuin suoraan Suomi-filmin klassikoista. Niin vanhaa ja eksoottista tavaraa sieltä löytyy. On rukkeja, vanhaa arabiaa ja muuta posliinia, vanhaa kotimaista lasitaidetta, tauluja, tiffany valaisimia sekä vaatteita (jopa vintage) ja kenkiä. Kodintavaraa, vanhoja Singer ompelukoneita, huonekaluja ja tietenkin niitä kotona leivottuja tuoksuvia leivonnaisia, joiden hinnat ovat vain murto-osa kaupunkien design-kahviloiden hinnoista. 
Aitoa maalaisromantiikkaa ja kotimuseon tuntua takaa myös rakennus, jossa kirpputori on. Paikkana toimii keltainen puutalo, joka on vanha työväentalo. Rakennuksella jo itsellään on historiaa kylässä ja sen näyttämö sekä suuret salit pitkine pöytineen toimivat nyt käytettyjen tavaroiden myyntipaikkana ja ihmisten kokoontumispaikkana. Mielenkiintoinen kesäkohde. 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *