Hae
Arjen suklaasuukkoja

Blogin alku

Hei, olen Suvi Maarit. Olen jo vuosia seurannut blogeja, kuten varmasti monet muut. Pyöritellyt ajatusta oman perustamisesta, mutta aika ei ole ollut oikea. Kotona taaperon kanssa ollessa olen alkanut miettimään, että nyt jos koskaan kaipaan taas sitä omaa juttua. Keinoa keskittyä ajoittain hetkeksi niihin omiin kiinnostuksen kohteisiin ja kauniiden asioiden sekä hetkien ikuistamiseen. Tuntui myös ihanalle ajatukselle tallentaa tämä ainutlaatuinen aika, kun poikamme on vielä pieni ja oppii päivittäin uusia asioita. Uskon, että näihin kirjoituksiin ja kuviin on mukava palata vielä vuosienkin päästä. Näistä syistä tämä blogi sai alkunsa.

Olen 37-vuotias nainen, ihanan kohta 2-vuotiaan Luca pojan äiti ja diplomi-insinöörin vaimo. Asumme Espoossa meren ja luonnon äärellä, lähellä kauppakeskus Isoa Omenaa. Perhettämme täydentää kaksi kääpiöpystykorvaa Viivi ja Fiona. Olen hoitovapaalla lakimiehen työstäni ja nautin suunnattomasti kotitouhuista, äitinä olemisesta ja perhe-elämästä. Jossain vaiheessa paluu ns. aikuisten maailmaan koittaa, mutta tällä hetkellä vietän onnen päiviä Espoon kodissamme.

Minua kiinnostaa hyvinvoinnin löytäminen jokapäiväisestä elämästä ja se miten elämän laatuun voi itse vaikuttaa. Hyvä elämä tarkoittaa minulle hyvinvointia, itsestä ja läheisistä huolehtimista, maailman loputonta tarkastelua ja kauneuden löytämistä.

Kauneutta etsin suurten elämysten lisäksi arjen pienistä asioista. Meidän kodissa se tarkoittaa aamuisia halihetkiä, kikattelua peiton alla, aamukasteen ihmettelyä nurmikolla, pikkujalkojen töpsyttelyä ja sen täydellisen koristetyynyn etsintää. Niinpä, onni löytyy joskus pienistäkin asioista, kun jaksaa pitää hieman positiivisuutta yllä.

Blogissani jaan jokapäiväisestä elämästä asioita, jotka liittyvät minulle hyvinvointiin, kauniiseen oloon ja ylipäänsä ihanaan elämään ruuhkavuosien keskellä ?

Taustalla Santa Barbaran kaunis ranta Kaliforniassa.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *